Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baran3456

wyjazdy autobusowe z PL do Szwajcari i

Polecane posty

Gość baran3456

Witam serdecznie.Chodzi mi dokładnie o firme almbus lub sindbad potrzebuje nr do ktorego kolwiek kierowcy pracującego w tej firmie.Dziekuje z góry za pomoc.

Gość baran3456
podbijam jeszcze raz temat

Gość dlaczegoooooo
dlaczego szukasz takiego nr? wiesz cos moze o tych firmach? niedługo zamierzam skorzystac z usług jednej z nich.... czytalam opinie w necie - są rózne.

Gość baran3456
potrzebuje nr. aby nadać przesyłke do szwajcarii a Pani w biurze powiedziała ze nie da mi nr do kierowcy ze musze go sobie sam załatwić jestem stałym klientem almabusa i jestem zadowolony z ich świadczeń komfort klimatyzacja czasami stare filmy lecą reszta ok

Gość dlaczegoooooo
almabus - dzieki. ja bede kupowac bilet w przyszłym tyg. nie wiem czy to mozliwe ze ten nr bede miec?...dalabym Ci go.

Gość instalowanie
ale ty musisz miec numer do kierowcy ktory jedzie ta trasa i watpie zebys zdobyl lepiej szukaj busy co tam jada

Moja corka jak jechala Simbadem to miala na bilecie nr do przewoznika, pamietam ze autobus spoznial sie juz 40 min,czekalismy na nioego, to wybrala ten nr co miala na bilecie i pilot odebral w autkarze mowiąc ze za 20 min dojadą

Gość dlaczegoooooo
toksyczna a jak ten sindbad?

róóóznie, jesli ma opoznienie ( a miewa niestety wcale nie rzadko (to choolera czlowieka bierze,jesli mniej wiecej trzyma sie planowego czasu to ujdzie.Makament jest taki ze autobusy są raczej ciasnawe, ale jak na taką odleglosc powinny byc bardziej komfortowe W kazdym badz razie najwiecej ludzi zawsze narzekalo na Orbis (ktorego aktualnie juz nie ma)

Gość dlaczegoooooo
dzieki.

Gość loto mi to
pieszkom to kawał drogi :D a bambobus wybierz sprawny, coby ci sie nic nie stało