Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IBUPROM GRIPEX

KRAKÓW POMOC KRAKÓW POMOC KRAKÓW POMOC

Polecane posty

Gość ale miinerwa
IBUPROM GRIPEXm a dlczego tutaj o to prossisz ,a nie w realu,realnych ludzi-znajomych?

Gość cos tu nie tak
juz sie pomoc znalazła

Gość IBUPROM GRIPEX
a niech tam jestem ordynarna -jestem , skoro komuś lepiej patrzeć na ludzką prośbę przez pryzmat ordynarności -to jestem ordynuska po całości.

Gość ale miinerwa
IBUPROM GRIPEX,dlaczego swoich znajomych nie poprosiłaś o pomoc?

Gość zdj
a nie dasz rady bliżej centrum? chetnie Ci pomogę :)

Gość IBUPROM GRIPEX
ale miinerwa znam tu zaledwie kilka osób , nie az tak by pójść i obnażać się ze swoją biedą , przyjechałam tutaj za pracą , by zaczać nowe życie ,nie chcę zaczynać go od plotek ,ludzie nie tylko na kafe są paskudni.

Gość SS MA SM
:o idx poproś w aptece, daj pod zastaw dowód jak bedzie kasa zapłacisz 🖐️

Gość IBUPROM GRIPEX
zdj jak blisko ? może myknę tramwajem do karmelickiej , nie powinno być kontroli w taką pogode

Gość żebraczka z dzieckiem
no i co z tego że są paskudni? to ICH problem, tychże paskudnych w końcu każdy sam sobie wystawia swiadectwo, prawda?

Gość ale miinerwa
IBUPROM GRIPEX,aha,to znaczy,ze realnie chcesz uchodzic za osobe,której sie dobrze powodzi,a wirtuaonie chcesz wyżebrac nawet tabletki przeciwbólowe.

Gość IBUPROM GRIPEX
SS MA SM i to jest jakiś wreszcie normalny koment od tych co nie chcą pomóc , tak zrobię :) DO to nie ale mam paszport i jego zostawie,chyba nie pożarł ich na tyle konsumpcjonizm by odmówić .Thx.

Gość zdj
kurcze trochę daleko bo to z innej strony, karmelicka czyli gdzie dokładnie jaki przystanek basztowa bagatela?

Gość IBUPROM GRIPEX
ale miinerwa ręce cycki opadają wierz mi człowieku ,musisz jeszcze trochę pozyć ,albo inaczej bo nie wiem ile masz wiosen - trochę przeżyć.

Gość IBUPROM GRIPEX
zdj ,no bagatella to max ,bo tam się boję że będą kanarki,ale spokojnie z tą apteką opcja jest dobra idę na galla tam często kupuję bo tanio i miła obsługa

Gość zdj
odpowiesz mi w końcu? i co wolisz ibuprom czy gripex?

Gość ale miinerwa
IBUPROM GRIPEX,mam wiosen wiecej od ciebie. Zebraczkja nastepna albo głupia prowokatorka.

Gość Wars i ca va
nie rób cyrku dziewczę, zapukaj do najbliższych drzwi na pewno ci pomogą :)

Gość SS MA SM
no i ok

Gość zdj
przepraszam nie widziałam, więc co robisz idziesz do apteki czy umaiwamy się?

Gość IBUPROM GRIPEX
ul kafeteryjna 69/69 69-690 kraków

Gość teoria spisku
aż się wierzyć nie chce że tak panne potrafiliście zjechać bo śmiała na waszym forum ,pełnym bzdurnych o konsystencjach kupek , odchudzaniu ,długości penisów i kształtu brodawek wpisów poprosić o pare tabletek , ścierwa jesteście nie ludzie.

Gość yaaaldkfj
potraficie tylko o odbytach pisac i wargach sromowych, albo o serach pod napletem u facetow, a pomoc chorej osobie to juz nie

Gość ale miinerwa
teoria spisku,scierwem jest autorka,bo zyje w społecznestwie realnym,a nie ma nikogo realnego,kto by jej uzyczył tabletki przeciwbólowe.

Gość ale miinerwa
yaaaldkfj,niech chora osoba do parafii sie uda,tam jej udzielą pomocy.

Gość teoria spisku
nie jestem złośliwy aleminerwa ale pamiętaj że i ty mozesz z dnia na dzień stać się takim "ścierwem" jak autorka , życie jest nieprzewidywalne ,ci realni ludzie również ,jak pisałem złośliwy nie jestem więc nie życzę ci tego złego

Gość ale miinerwa
teoria spisku jak znajde sie w takeij sytuacji jak autorka,to na pewno nei bede w internecie prosic ,a pojde do jakiegokoliwek sąsiada i otrzymam pomoc.

Gość cos tu nie tak
logicznie myslac to kazdy ma kogos chociaz jedna kolezanke jak juz rodzina nie zrobi przelewu na 10 zł! to niemozliwe nie miec nikogo, samemu trzeba sobie na to zaracowac a autorka widac wyszczekana jest

Gość IBUPROM GRIPEX
zdj wyszłam z domu i poszłam do tej apteki tak jak mi ktoś wyżej dsugerował , spoko , fajny gość wziął ode mnie paszport bo DO nie dałabym , potrzebuje do 10 :) jestem po 2 gripexach maxach i mam nadzieje że rano wstanę w lepszym stanie. To powyzej to do tych normalnych ,bo do życiowych ignorantów co najwyżej zaszczekam . ale miinerwa już ciebie widzę jak na wielkiej betonowej wsi zasuwasz do sąsiada po dychę na lekarstwa ,powodzenia , powodzenia ci też życzę w poszukiwaniu rodziców czy innej rodziny która ci kupi lekarstwo , zwłaszcza gdy o godz 20.00 wszystkie urzędy i sądy zamknięte,bo widzisz ja sie nie chwale i nie chciałam jechać na tym wózku ,ale rodziców nie mam od kiedy skończyłam 6 lat .I nie tylko ja jestem chora , jest chory też mój 13 letni brat , którego niedawno wydarłam z DD ,tyle że nie widziałam potrzeby pisania o tym na forum ,dla mnie to normalna ludzka reakcja -mam na zbyciu lek ,ktoś jest chory potrzebuje to dam , widać mało życie poznałam .Wiesz jak to jest zapier...od 5 do 18 ,11h dziennie a nocami wystawiać aukcje czy pisać precle żeby mieć co do gara włożyć ? nie wiesz ,nie wiesz też jak smakuje kaszanka i łazanki ze skwarkami ,wiesz natomiast jak smakuje schabowy i łosoś ,ja nie -i to nas różni,nie wiesz też co to znaczy tułać sie po wynajętych mieszkaniach i płacić za nie po 1000 zł/mc ,przy pensji 1300,nie wiesz ,wiesz natomiast że prosba o podarowanie leku to żebractwo. Ja Tpobie zle nie życzę ,ale bez względu na to ile masz lat spokorniej. Dziueki wszystkim komentującym za pokazanie mi dwóch stron człowieczeństwa ,tej ludzkiej i tej .......( brakło słowa) niech będzie szczurzej -od dzikiego pędu.

Gość IBUPROM GRIPEX
ps : post z 19:41 to naturalnie podszyw ,chociaz i tak adresu bym publicznie nie napisała.