Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fairy5

Czy Samsung Galaxy S3 jest lepszy od iPhona?

Polecane posty

Mam iPhona 4s od kilku miesiecy i po 2 miesiacach uzytkowania zaczal sie psuc. Glosnik nie dziala, ekran czasem sie "zamraza" a czasem robi sie czarny. Ponadto laduje go 2x dziennie. Bateria normalnie spada w dol w tempie blykawicznym. No i jeszcze nagrzewa sie, ze czasem nie mozna go w dloni trzymac. Wiec... Planuje sprzedac go i kupic Samsunga Galaxy S3. Chcialabym poznac opinie od uzytkownikow Galaxy. Czy bateria tez jest tak szajsowata jak w iPhonie? Ladujecie codziennie? Prosze o porady. Dzieki.

Gość Jacek i placek...
Ja również posiadam iPhona 4s, ale mi się nie nagrzewa, bateria trzyma się doskonale, chyba że gram, lub słucham muzyki to muszę raz dziennie ładować. Mam go od kwietnia zeszłego roku i zawsze działał mi płynnie, nie wieszał się ani razu nawet na sekundę - zawsze płynnie chodzi. Nie wiem jak się sprawuje Samsung s3 ale ja na pewno nie zmienię telefonu.

Niestety ja nie jestem zadowolona i z pewnoscia nie wroce do iPhona, a tym bardziej nawet nie mysle o zamianie na iPhona 5. Moze ktos napisac jak jest z wytrzymaloscia baterii w galaxy s3?

Ja mam S3. Bateria przy moim uzytkowaniu trzyma jakies 1,5 dnia. Uzywam sporo, przewaznie internet itp. Ogolnie jestem zadowolona

1.5 dnia mowisz? Zauwazylas jakies problemy ze swoim telefonem, np. zawieszenia czy nagrzewanie? Ogolnie polecasz go dla kobiety?

nie, zadnego nagrzewania czy zawieszania. Jedyne co mi sie nie podoba to dzwonki, ale mozna sciagnac a neta. Jak dla mnie jest idealny, choc na poczatku mialam problem z przyzwyczajeniem sie do gabarytow, ale teraz jest juz ok.