Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkaa89

ciąża itp.

Polecane posty

Gość majkaa89

witam:) mój problem jest następujący: ostatnią miesiączkę miałam 26 października, nie pojawia się do dzisiaj a mamy 3styczeń.. ciąża jest nie możliwa w 90%, natomiast pojawia się biały śluz. mam już termin do lekarza ale jakoś nie mogę nie myśleć o tym. także może wiecie coś o tym, może ktoś z was miał podobnie?? proszę o odpowiedzi, z góry dzięki ;)

Gość moniaaa3121989999
a robiłaś test albo bete?

Gość majkaa89
nie robiłam.. bo praktycznie nie ma możliwości żebym zaszła w ciążę, jakby to powiedzieć nie "dotknęłam" się spermy..

Gość moniaaa3121989999
jeśli nie współżyłaś to napewno nie ciąża. A jak tak długo nie masz @ to już dawno powinnaś iść do lekarza a nie tak długo czekać powody mogą być różne. A jeśli chodzi i biały śluz to w ciąży jest go bardzo duzo

Gość majkaa89
współżyłam, ale nie skończył we mnie i ogólnie było w gumce, dlatego wykluczam ciążę..ale obawy są.

Gość moniaaa3121989999
gumka nie daje 100 % pewności zrob dziewczyno test a najlepiej bete będziesz mieć pewność

Gość majkaa89
nie, nie pękła ..

Gość majkaa89
ale jeśli nie doszedł we mnie to chyba nie ma możliwości?

Gość majkaa89
19

Gość moniaaa3121989999
nawet w wydzielinie która wydala się u mężczyzny podczas podniecenia są plemniki wieć nawet nie musiał dochodzić w tobie a moglo zaskoczyc

to powinnaś wiedzieć, że podczas gdy mężczyzna jest podniecony wydziela prejakulat(jeśli źle to napisałam to proszę aby ktoś napisał to poprawnie) w którym są plemniki....

Gość NATALIA9988
majka jabym siebie czytała. 27 pazdziernika miałam ostatnią miesiączke i te białe upływy .. jednak ja możliwość zajścia w ciąże miałam wynik jednak negatywny wynik.

Gość majkaa89
taak to wiadome, ale byliśmy ostrożni i nie było sytuacji żebym miała z tym bezpośredni kontakt.

Gość ciaża jest niemożliwa w 90%
to po co zakładasz ten temat ?? w koncu wiesz najlepiej !!!

Gość NATALIA9988
2 tygodnie temu

Gość NATALIA9988
nie wiem sama . ciężko powiedzieć bo okres dostałam 27 pazdziernika po 50 dniach jednak ogólnie dostaję po 30 do 35 . Jakbym miała dostać po 50 znów(kiedy czułam że przychodzi) to ponad tydzień po a jesli normalnie to ponad 3 tyg.

Gość NATALIA9988
wiesz. za tydzień idę do lekarza więc nie wiem czy nie poczekam. Nie, nie jeden test . Wcześniej też robiłam.

Gość majkaa89
ja do lekarza idę 14, ale chyba zrobię test szybciej, bo nie warto żyć w nerwach

Gość NATALIA9988
zrób. ja robiłam, a niewiadoma dalej została. ja ciąże już praktycznie wykluczyłam. zdażały Ci się wcześniej takie opóźnienia?

Gość majkaa89
zdarzały, ponad rok temu, ale od tamtego czasu wszystko było w porządku.. poszłam wtedy do gin, to dała mi Luteinę i jakieś tabletki ziołowe i było ok