Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredotaaa6799

napisałam do obecnej dziewczyny

Polecane posty

Gość wredotaaa6799

Napisałam anonim w necie do obecnej dziewczyny mojego byłego, że on ją zdradza itd... wiem ze miedzy nimi jest zle wiec mam nadzieje, ze on do mnie wroci. ciekawa jestem jaka tam bedzie burza gdy ona to przeczyta. wiem, ze to niemoralnie, okropne itd co zrobilam ale ulatwilam mu tylko sprawe, bo z niego taki czlowiek, ze nie potrafi odejsc z obawy przed samotnoscia.

Gość wredotaaa6799
zreszta ona ciagle powtarza ze jest z nim z litosci, ze juz czegos tego nie czuje....ale caly czas sie spotykaja

Gość jedynyon
a dlaczego odszedl od Ciebie?

Gość W achu laczka
stare przysłowie pszczół mówi: kurwa kurwie łba nie urwie ale kurwa kobiecie - zwykle potrafi. Szkoda, że bezkarnie tyle mam do powiedzenia w temacie

Gość wredotaaa6799
kochał mnie, ale ja nie potrafilam docenić wtedy jego uczuć. Teraz wiem, że popelnilam duzy błąd. Gdy mu powiedziałam, żebyśmy sprobowali jeszcze raz, że żałuje (nie bede mowic jak sie zryczałam) on powiedział, że boi się, że znów go zranię. Choć jak twierdzi z tamtą dziewczyną też nie jest kolorowo - czepia sie go, mówi, że ją ogranicza że nie jest tak jak kiedyś. Ale on chce próbować naprawić tamten związek, bo nie umie "skakac od jednej do drugiej". ale ona go nie szanuje. zreszta mu to powiedziałam. jak się kogoś kocha i sie jest z nim w zwiazku to nie gada sie takich rzeczy.

Gość niuniaaaa_kunia
to zależy. roznie sie moze skonczyć. a ajeśli jest tak jak piszesz to i tak nie wróże im związku. bo ten facet to jakaś ciota skoro baba nim pomiata, a on sie trzyma jej kurczowo

Gość jedynyon
Mam nadzieje ze znajdzie trzecia ta wlasciwa ktora naprawde go pokocha i jego szczescie bedzie dla niej wazniejsze niz to zeby z nia byl

Gość wredotaaa6799
tylko ze ja go kocham

Gość jedynyon
Ty masz obsesje

Gość wredotaaa6799
nie mam obsesji. diagnozujesz? ja go kocham i dopiero teraz to zrozumialam. a wiem, ze tamten zwiazek nie jest udany. gdyby bylo inaczej nie zrobilabym tego.

Gość shahem,.
wiesz, mam nadzieje ze wyda sie twoja intryga i on cie znienawidzi,zycze ci tego z calych sil A ze jestem osoba ktora odprawia rytualy dzis go zrobie tobie,oczekuj nie milej niespodzianki juz niedlugo. Tak wiec dla takich osob jak ty nalezy sie cos takiego

Gość wredotaaa6799
ta na pewno. juz sie boje

Gość shahem,.
To twoja sprawa, zeganam, nie dyskutuje z osobami niezrownowazonymi emocjonalnie.

Gość wredotaaa6799
to nie dyskutuj. a jak pierdzielisz takie głupoty o rytuałach to ja się pytam kto tu jest normalny? zegnam.

lecz się debilko... nie chciałaś go, Twoja strata. Nie buduj szczęścia na czyjejś krzywdzie.

lecz się debilko... nie chciałaś go, Twoja strata. Nie buduj szczęścia na czyjejś krzywdzie.

Gość Szkolenie w burdelu
Nawet ci uwierzy mala ;)

Gość wredotaaa6799
najłatwiej od razu kogos wyzwać.

Gość didididididiiiiiiiiiiii
ozesz qrwa ale debilka, brak slow jestes rabnieta

Gość didididididiiiiiiiiiiii
Przeciez takie suki jak ty sie wyzywa

Gość wredotaaa6799
a poza tym jakie to szczescie jak dziewczyna nim pomiata, a on przy niej siedzi jak głupek, bo "sie boi, że ja go skrzywdze?" żałosne. i jeszcze od jakiegos czasu ona wyprowadzila sie z naszego miasta do drugiego, a tu przyjezdza na weekendy? sorry

Gość wredotaaa6799
czy wy potraficie czytac ze zrozumieniem czy tylko "filtrujecie wiadomości "jaka ja jestem podła?" a ona to moze kryształ?

ale co cie to obchodzi??? To Twój były!!! sama z nim skonczylas! to jest załosne!! głupi pies ogrodnika...sama nie wziela, ale innej tez nie da.

Gość jedynyon
I Ty piszesz ze go kochasz i jeszcze pewnie szanujesz co? Nazwalas go zalosnym dupkiem

Gość jedynyon
oj przepraszam zalosnym glupkiem :)

Gość wredotaaa6799
taaa...ciekawe gdzie. a zreszta. uciekam z tej kafeterii.

Gość wredotaaa6799
no własnie :P a to bardziej w cudzyslowiu. bo wiem, ze to madry i dobry czlowiek, ale tchórz. taki charakter

Gość jedynyon
"""""on przy niej siedzi jak głupek, bo "sie boi, że ja go skrzywdze?" żałosne""""' Twoje slowa :)

Gość wredotaaa6799
ale chodziło mi o dupka ;) a ja czegoś takiego nie napisalam.