Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xDmonikaxD

ciąża

Polecane posty

to zalezy od organizmu kobiety, nikt Ci nie powie : ten bol moze sie utrzymywac 3h i 45 minut... a dlaczego myslisz, ze to ciąża? spoznia Ci sie miesiaczka?

ostatnią miesiączkę miałam 3 gru. a że zawsze miałam troszke póżniej to nie wiem co myśleć, już jakieś dwa dni boli mnie brzuch jakbym miała dostać okres ale jakoś nie dostaję bul w ciągu dnia jest chwilowo jakies 2 razy a potem znika

znaczy robiliśmy to z moim partnerem bez zabezpieczenia rano ale nie doszedł "we mnie" i potem robiliśmy to kolejny raz wieczorem również bez zabezbieczenia ale boję się ze coś gdzieś mogło zostać i coś się stać zaznaczam że nigdy nie doszedł we mnie

No to najlepiej bedzie jak zrobisz test, juz bedzie wiarygodny. Mozliwe, ze ze stresu Ci sie spoznia i ten bol to tylko nadchodzaca miesiaczka. Swoja droga pamietaj, ze taki stosunek przerywany to zadna metoda, zawsze moze cos nie wyjsc. Istnieje tez kropelkowanie czyli kilka kropel nasienia moze wydostac sie tuz przed samym orgazmem. Jezeli nie chcesz miec dziecka, to po prostu stosuj prezerwatywy.

no chyba będę musiała. Wiem teraz już uwarzamy bardziej nie robiąc tego puki sprawa się nie wyjaśnie. Lecz zawsze miałam wieczorem ból brzucha a rano okres a teraz ten ból wieczorem miałam już dwa dni a okresu nie ma, też myślę że to może być od stresu

Gość ale ze co?
21 wiek... żal.pl

Gość Posion Curare
a przypadkiem nie otrzymasz wiecej rad na ginekologicznym? :O

Gość fgfgfdfdf
Boże jak mnie osłabiają takie idiotki :o Najpierw się ruchają bez zabezpieczenia a potem wielkie zdziwienie i szok "Jestem w ciąży?! Jak to możliwe?! Przecież mówił, że nie skończył we mnie!" Żenada