Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HazyShadeOfWinter

Czy moje oczy wyglądają 'wschodnio'?

Polecane posty

Hmmm Twoje oczy są normalne, nie wyglądają "wschodnio". Masz ładny kolor pomadki na zdjęciu ze stopki, pasuje Ci:)

Gość czy jestem tym co jem?
nie o to mi chodzilo. chodzilo mi o to ze jak bedziesz w moim wieku czy niewiele starsza (mam 30 lat) to wtedy odwazniejszy makijaz lepiej wyglada, a u takiej mlodej dziewczyny jak ty to przede wszystkim warto podkreslic te mlodosc i naturalna urode

Gość zdjęcia
Na 1. zdjęciu sztucznie,kurewsko i jak Ruska prostytutka(koszmarny kolor wlosów!),NA 2. ładnie

Gość prawictwo pospolite141
za duzo tego makijażu

a czy to nie ja na tą panne głosowałem ?

wszystko mi sie w tobie podoba poza makijazem lubie gdy panny nie maja tapety na sobie .

Taki styl. ;) Mocny makijaż, ciuchy białe, czarne, szare lub beżowe, ewentualnie śliwka, granat albo ciemna zieleń, kryjące rajstopy i sukienki lub spódnice (dzień w którym ubiorę spodnie czy szorty będzie dniem w którym świnie zaczną latać), minimalna ilość biżuterii i średniej długości paznokcie spiłowane na półokrąg pomalowane ciemnym lakierem (granat, ciemna czerwień). Tak czuję się dobrze i narazie niespecjalnie chcę to zmieniać.

Tapety (podkładu) nie noszę wcale. Tylko wysokie filtry i czasem meteoryty na pysk, żeby się lekko błyszczeć. Brwi pomalowane kredką dla blondynek, oczy ciemnym brązem, czasami czerwona lub koralowa pomadka, i alles fertig.