Gość Annna000 Napisano Styczeń 3, 2013 Witam. Mam problem. Byłam w związku ponad rok. Ale oboje z partnerem zrobiliśmy kilka błędów które zniszczyły nasz związek. Chciałabym go odzyskać. Więc moja wina jest taka że kilka miesięcy temu pocałowałam sie z innym (bardzo tego żałuje) w związku z tym kłamałam. Myślałam że kłamię dla dobra mojego chłopaka bo wydawało mi się że jeżeli nie pozna całej prawdy będzie mu lepiej dodam że pod czas pocałunku z innym byłam pijana. Za tymi kłamstwami pociągnęły się inne kłamstwa. On też pocałował się z inną oczywiście mu to wybaczyłam ale on dale winił mnie za moją zdradę i nie traktował mnie dobrze czasem nawet szarpał i wyzywał od najgorszych. W sylwestra też byłam pijana ale nie zdradziłam go. Zatańczyłam z innymi i był o to zły. Kilka godzin przed imprezą pokłóciliśmy się o moją zdradę ale stało się tak że się pogodziliśmy. Na koniec imprezy byłam tak pijana że złapałam się innego chłopaka (wyglądało to tak jakbym go przytuliła) i o to zerwał ze mną. Mówiłam mu przed sylwestrem że nie chce pić (nie mam mocnej głowy do picia alkoholu) powiedział ze na innych imprezach z koleżankami piję a teraz z nim się nie napiję. No to się napiłam. Pod koniec zaczęłam pić bardzo (pomyślałam że skoro on może palić zioło i pić to czemu ja nie mogę) straciłam wtedy kontrolę. Bardzo chciałabym go odzyskać bo go kocham i strasznie mi na nim zależy. Pierwszy raz tak się zakochałam. Macie jakieś pomysły? Liczę na szybkie odpowiedzi... Z góry dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach