Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Annna000

pomocy!

Polecane posty

Gość Annna000

Witam. Mam problem. Byłam w związku ponad rok. Ale oboje z partnerem zrobiliśmy kilka błędów które zniszczyły nasz związek. Chciałabym go odzyskać. Więc moja wina jest taka że kilka miesięcy temu pocałowałam sie z innym (bardzo tego żałuje) w związku z tym kłamałam. Myślałam że kłamię dla dobra mojego chłopaka bo wydawało mi się że jeżeli nie pozna całej prawdy będzie mu lepiej dodam że pod czas pocałunku z innym byłam pijana. Za tymi kłamstwami pociągnęły się inne kłamstwa. On też pocałował się z inną oczywiście mu to wybaczyłam ale on dale winił mnie za moją zdradę i nie traktował mnie dobrze czasem nawet szarpał i wyzywał od najgorszych. W sylwestra też byłam pijana ale nie zdradziłam go. Zatańczyłam z innymi i był o to zły. Kilka godzin przed imprezą pokłóciliśmy się o moją zdradę ale stało się tak że się pogodziliśmy. Na koniec imprezy byłam tak pijana że złapałam się innego chłopaka (wyglądało to tak jakbym go przytuliła) i o to zerwał ze mną. Mówiłam mu przed sylwestrem że nie chce pić (nie mam mocnej głowy do picia alkoholu) powiedział ze na innych imprezach z koleżankami piję a teraz z nim się nie napiję. No to się napiłam. Pod koniec zaczęłam pić bardzo (pomyślałam że skoro on może palić zioło i pić to czemu ja nie mogę) straciłam wtedy kontrolę. Bardzo chciałabym go odzyskać bo go kocham i strasznie mi na nim zależy. Pierwszy raz tak się zakochałam. Macie jakieś pomysły? Liczę na szybkie odpowiedzi... Z góry dziękuję

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować