Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość streter

Sukienka na studniówkę dla puszystej rozmiar 46

Polecane posty

kupuję w tym sklepie regularnie i polecam, takich sukienek u mnie w mieście w tym rozmiarze nie kupię więc przez internet to jedyna możliwość znaleźć coś na studniówkę (i nie tylko) w tym rozmiarze

Gość devilwearsprada
Sukienka dość ładna, ale moim zdaniem można pomysleć o jakiejś ozdobie, świecidełku :) np mocno błyszczącym, dość masywnym naszyjniku. http://www.bershka.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bershkapl/pl/bershkasales/155003/1750001/Naszyjnik%2B%E2%80%93%2B%C5%82a%C5%84cuszek%2Bi%2Bb%C5%82yszcz%C4%85ce%2Belementy ten jest ładny:) Beżowe szpilki ok, ale nie wiem czy beżowe bolerko będzie pasować..

Gość emotolineczka
Wąska jest. Nie robię uwagi co do wyglądu modelki czy twojego bo sama chudzielcem nie jestem, ale z takim zwężeniem nad kolanami różnie może być ze swobodą ruchów.

Gość nom nom nom
"puszystej" :D Napisz po prostu że dla grubasa :)

Gość raczej bolerko w tym samym
kolorze,bo doda beż kilogramów nic nie musi się zgrywać,ze masz szpilki beżowe to nie musi byc żakiet i faktycznie coś uwieś na sobie,dużą ozdobę

Gość raczej bolerko w tym samym
ale nie ozdobę jak kolia-podkresli "tuszę" jednak a zwisającą pomiędzy -w dekolcie i poniżej,

Gość o rany mnie tez
do nom ... cos tam -> sluchaj, jezeli Ty jestes chudzielcem to nie znaczy, ze wszyscy tacy sa, wiec nie wyrywaj sie ze swoimi komentarzami ze dla grubasa, a nie puszystej. Czy Tobie byloby milo, gdyby ktos okreslal Twoj wyglad czy inne cechy bardzo negatywnym okresleniem? Troche empatii na przyszlosc, a jak nie wiesz, co to slowo oznacza, proponuje sprawdzic :p Do autorki: sukienka super, jesli chcesz czarna, to tak jak inne osoby radza postaw na wyrazista bizuterie - czy jakis dlugi fajny wisiorek, czy dlugie kolczyki, ktore wysmuklaja twarz i cala sylwetke. Bolerko niekoniecznie bezowe, bedzie troche smutno - moze zaszalej z jakims kolorem? Dopasuj do dodatkow, albo wybierz czarne. Buty w kolorze nude jak najbardziej, wydluzaja nogi w polaczeniu z cielistymi rastopami. Udanej zabawy :-)

Kiecka ladna, ale: 1. Jak juz ktos zauwazyl, ma waski dol, wiec w niej nie poszalejesz. 2. Strasznie grzeczna. Czarno-bezowy zestaw to niemal jak na rozmowe kwalifikacyjna, a nie na studniowke. Nie chce zabrzmiec zlosliwie, ale jesli kombinujesz, ze czern wyszczupla, to odpusc. W dobrze skrojonej i dobranej kiecce w zywym kolorze tez bedziesz korzystnie wygladac :) Nie mowie od razu o mnostwie cekinow, blyskotek, nie wiadomo czego, ale akurat na te okazje mozna zaszalec. Tez mialam w czasach licealnych podobny rozmiar, wiec domyslam sie, o jaki efekt moze Ci chodzic. A moze sprobuj cos tego typu? http://moda.allegro.pl/hit-kuszaca-suknia-merlin-xxl-kolory-i2871065778.html http://moda.allegro.pl/7676-hit-sukienka-wieczorowa-46-xxxl-bordowy-i2883239956.html I zeby nie bylo, ze same czerwone: http://moda.allegro.pl/7665-karnawal-sukienka-dekolt-44-xxl-niebieski-i2921002677.html

smieszy mnie to określenie 'puszysta'. puszyste to może być kocie futerko. ty z takim rozmiarem jestes po prostu gruba. wez sie za siebie.

Gość Dagmara EN.
Bez przesady z tą grubą, nie każdy musi wyglądać jak szczypior! Kobiety są w różnych rozmiarach, mają różną budowę, jedne będą wyglądać rewelacyjnie w rozmiarze 34 inne w rozmiarze 48. Nie popadajmy w skrajności, sylwetki są różnorodne. Trzeba tylko pamiętać, by mieć świadomość zalet i wad swojej sylwetki! Podkreślajmy to co ładne, ukrywajmy niedoskonałości. Masz większy brzuszek? Zamaskuj go wszytym pasem lub marszczeniami. A może masz ładne plecy? wyeksponuj je! Jeśli dobrze się ubierzesz będziesz pewna siebie, a stąd już krótka droga do oszałamiającego sukcesu wizerunkowego :) Jeśli macie jakieś pytania piszcie! Pracuję jako stylistka w krakowskiej firmie DAGNEZ i chętnie wam doradzę :) znajdziecie mnie na facebooku, szukajcie pod DAGNEZsuknie :) do zobaczenia i udanych balów studniówkowych!