Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blackengel29

pieszczoty analne

Polecane posty

mój mąż odlatuje gdy pieszczę jego ,,tylne wejście,,. co o tym sądzicie? też to lubicie? i jakie doświadczenia macie z tym związane?

Gość akbaraba13
ja jeszcze dziewicą jestem

Gość Ferdek_Kiepski
bo to zajebiaszcze jest jak było w jednym filmie: "paluszek przy dziurce wraca siły mej rurce"

Gość A to peszek...
Anal z rana jak śmietana; )

Gość A to peszek...
Alnord z tzipką ;) porażka

Gość tamtararam
oj tam, oj tam ;) początkowo mnie to krępowało i się wstydziłem, gdy moja G. zaczynała mnie tam pieścić np. przy robieniu lodzika. Ale przyjemność z tego płynąca była tak satysfakcjonująca, że obecnie nie mam żadnych oporów przed takimi pieszczotami. Część osób krępują takie zachowania z obawy przed posądzeniem o pedalskie zapędy - jedno sprostowanie - w końcu jeżeli zabawia się para facet i kobieta gdzie tam motyw homo? Nigdy nie podobali mi się faceci, w życiu nie pozwoliłbym się żadnemu dotknąć. Ale gdy zabawiam się tak z własną partnerką jest cudownie :)

Gość Zocha 0000
Właśnie, te "zapędy gejowskie" to dość ważny temat... Ale skoro robią to kobieta i facet, to faktycznie ;) To dobry argument ;) choć trzeba sie przekonac

Gość tamtararam
Wg przez osoby nazywające taki rodzaj pieszczot pedalskimi zapędami przemawiają kompleksy i elementarny brak wiedzy, oraz w dużym stopniu także zazdrość o fakt, iż ktoś inny jest w stanie odważyć się na takie pieszczoty i czerpać z nich przyjemność, a oni sami nie z obawy o posądzenie o ... bla bla bla ;). Fakt doznawania silnych bodźców przy tego typu stymulacji wiąże się z budową anatomiczną, gdzie w tym miejscu jest bardzo dużo zakończeń nerwowych, które to właśnie odpowiadają za odczucia podczas pieszczot.

Gość hetero200procent
Jeżeli ktoś całą młodość spędził w poprawczaku zapewne lubi gdy pała (albo palec) śmierdzi mu gó_wnem.