Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana sama

Smutno mi strasznie, samotnosc mnie niszczy:(

Polecane posty

Gość zalamana sama

Nie mam po co zyc:( Budze sie rano kazdego dnia, nie wiem po co. Nie mam do kogo geby otworzyc nawet.

Gość zatoka czerwonych świń
przygruchaj sobie jakiegoś Kawalera i problem sie rozwiaże

Gość Navya2132
Może to przejściowe :) Bo burzy zawsze wychodzi słonce wiec teraz jest tak jak jest ,a za jakis czas może być inaczej;)

Gość Navya2132
też czasem jest mi zle ,a potem za jakis czas jest nagle o wiele lepiej... Poprostu zycie sie zmienia , raz jest lepiej ,a raz gorzej Wiem tylko ,ze od nas samych tez bardzo duzo zalezy. jak czegoś człowiek bardzo, ale to bardzo chce to rawie zawsze moze to osiagnać wiem to po sobie :) Czasem kosztuje to troche niepowodzen czy zniechecenia ,ale czesto to sie oplaca

Gość zalamana sama
Studiuje, mieszkam na stancji. Jestem na studiach magisterskich i popelnilam wielki blad, ze na magisterke poszlam dziennie i do innego miasta niz licencjat. Wczesniej szybko poznalam paczke znajomych, ciagle poznawalam ludzi. A teraz juz kazdy ma swoje zycie, swoje sprawy. Moj dzien wyglada tak, ze planuje go na maksa zeby ciagle miec zajecie, zeby nie myslec o swojej samotnosci, ale na dluzsza mete tak sie nie da:/ chcialam isc do pracy, zeby dorobic chociaz, ale nawet na kase mnie nie chcieli:( Naprawde nie widze sensu swojej dalszej egzystencj:/

Gość ON3333333333333333
Skąd jesteście...?:) Może ja się zaopiekuję? Też jestem samotny

Gość zalamana sama
Ja mam 24lata

Gość zalamana sama
Jak mam sie wziac w garsc? To wszystko jest bez sensu, nie widze celu w swoim zyciu, zadnego:(

Gość gość
Czułam sie samotna. Zdawałam sobie sprawe z tego, ze nie akceptuje samej siebie, ale nie mogłam sobie z tym poradzic. W moich problemach pomógł mi rytualista perun72@interia.pl zamówiłam u niego rytuał powodzenie u płci przeciwnej i w końcu znalazłam tego jedynego : )

Gość gość
Są różne opinie o rytuałach, tym bardziej cieszę się, że u mnie zadziałał. Wybrałam ryt haniela na http://magia-anielska.pl

Gość gość
13.52 i myślisz, że autorka czeka 4 i pół roku na Twoją spamową "poradę"? :D

Gość gość
Jak nie praca to może jakiś staż, wolontariat ? Tak żeby wyjść do ludzi