Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justysienka 67

Gdy bylam sama zle! Gdy mam Kochanie Moje zle! Co jest?

Polecane posty

Gość Justysienka 67

Pamietam, ze jeszcze trzy lata temu gdy byłam sama marzyłam o facecie, ciepłej relacji z kimś bliskim i kochanym na zawsze... Byłam chora na tym punkcie- gdy widzialam pary czułam ogromna zazdrość i pustkę nie do opisania :-/ teraz mam juz moje kochanie- kochamy sie i mieszkamy razem a ja.... Tesknie za czasami bycia singielka.... Czuje ze sie nie wyszalalam jak powinnam:/ za wcześnie go poznałam - tak złe tak niedobrze ehh czy ktos tez tak mial??? Czy ja jestem tylko taka problemowa???

Kobieta zmienną jest, nic nie poradzisz ;) ciesz się z tego co masz. Ja w bardzo młodym wieku związałam się z chłopakiem z którym jestem do teraz, mieliśmy bodajże 15 lat. I powiem Ci ze w pewnym momencie tez miałam takie wątpliwość ale teraz myślę Boże jaka głupia gówniara ze mnie była, jak mogłam tak myśleć.

Gość taka jedna z drugi m
skoro juz teraz czegos ci w zwiazku brak to predzej czy pozniej go zdradzisz chcac sprobowac jak jest z innym.

to normalne że człowiek jest ciekaw różnych rzeczy. W sferze seksu również.pytanie tylko czy warto?

Gość haha udupię was....
67 lat na karku i jeszcze się nie wyszalałaś?:D