Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

markettta

Kolagen na rozstępy?

Polecane posty

Co sądzicie o stosowaniu podczas ciąży kolagenu? Takiego w formie żelu, a nie tabletek. Chciałabym uniknąć rozstępów i pomimo ciąży zachować jędrną skórę. Czt któraś z Was stosowała go i może coś na ten temat powiedzieć?

Gość marcelinaaaa
myślę, że to dobre rozwiązanie, sama pomimo tego że nie jestem w ciązy stosuję codziennie wieczorem żel z kolagenu naturalnego firmy colyfine ponieważ po 25 roku życia produkcja kolegenu u człowieka majeleje, a wiadomo, że jest on odpowiedzialny za wygląd naszej skóry więc staram się temu zapobiec.

Gość betii404ii
ja od 3 miesiąca ciąży również stosowałam kolagen, to świetne rozwiązanie dla mam które chcą uniknąć rozstępów

możecie powiedzieć coś więcej? jak często go stosoujecie: rano, wieczorem? jaki producent kolagenu będzie najlepszy i ile tak właściwie on kosztuje, pewnie jakiś drogi :(:(

Gość marcelinaaaa
marketta, stosować najlepiej i rano i wieczorem, codziennie, efekty nie przyjdą same od razu :) W kwestii ceny to najlepiej wybrać się po żele colyfine (polski producent_ do drogerii Hebe, jak na tak dobrej jakości żel cena nie jest wygórowana :)

Gość bombonierka:)
a jaka jest cena i za jakie opakowanie?

Gość Prosze bardzo poczytajcie
No własnie jaka cena za platinum 5ml ??

Gość marcelinaaaa
za colyfine white 30+ dałam 149 zł, a opakowanie 30 ml.