Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nawet o tym nie myśl

Wpadłam ze sponsorem!!!!

Polecane posty

jak to możliwe?!przecież od roku biorę tabletki antykoncepcyjne, jak mam mu o tym powiedzieć?jesteście pierwszymi osobami, które się o tym dowiadują, właśnie wróciłam od gina, ale szok, masakra. Zrujnowałam sobie całe życie!

Gość kom Eta harleya
Wprost :classic_cool:

Gość jak ma na sponsorowanie Ciebie
to i na dzieciaka musi mieć

Ale ja mam dopiero 20 lat, nie chce dziecka, jak to możliwe?gdy ginekolog powiedział mi, że będę matką o mały włos z fotela nie spadłam!on nie ma rodziny, jest po rozwodzie z żoną, ale umówiłam się z nim, że chodzi tylko o sex i kasę, starzy mnie zabiją;/

Gość kom Eta harleya
szusz na UWAGA :D

Gość sdasdasda
moglas mu kazac konczyc w ustach , a nie tam na dole hehe

Gość sdasdasda
wiem ze prezerwatywy sa mniej skuteczne od tabletek , ale daja wiekszy komfort psychiczny .. fizycznej bariery a tabletki ? Tak jakbys robila to na surowo

Gość mądra kobieta
kazałaby kończyć na twarzy

Sex bez rewelacji czyli standardowy, nigdy nie skończył we mnie, jakim sposobem gin stwierdza, że to ciąża?7 tydzień, chyba śnie, proszę niech mnie ktoś uszczypnie, załamka, całe życie sobie zrujnowałam!

Gość sdasdasda
nigdy nie skończył we mnie na pewno ?

mam studia, wiele innych zobowiązań, dziecko w tej chwili to dla mnie koniec świata!

Gość focus trafić
Gratulacje właśnie na własne życzenie zostałaś samotna matka. Dla dobra dziecka zadbaj o alimenty itp.

Powiedz sponsorowi. Jeżeli uzna że to jego dziecko, to będzie ci pomagał finansowo (chociaż rodziną oczywiście nie będziecie). Jeżeli natomiast postanowi się wyprzeć tego dziecka, to zostajesz sama z dzieckiem. P.S. Nie ma znaczenia że masz dopiero 20 lat. Zgodnie z prawem jesteś dorosła i sama za siebie odpowiadasz.

Gość sdasdasda
jesli ktos naprawde nie chce miec w danej chwili dzieci to wie ze jedno zabezpieczenie nie wystarczy tabletki daja zaledwie 95 % skutecznosci

Gość sosk z brzozy
Może ginekolog się pomylil?

na pewno, jestem pewna, przecież to niemożliwe, panuje nad sytuacją, z resztą on też, kiedyś poruszyłam kwestie wpadki, powiedział, że by się cieszył, ale to nie ten facet, nie mój jedyny, kurwa co ja teraz zrobię, nie chce być z facetem, którego ni kocham, w dodatku o 20 lat starszym.

Gość bxbxbx
gratuluję głupoty :) jak można z obcym facetem bzykać się bez gumek?? o chorobach wenerycznych słyszała??? :O no a że przy tabletkach wpadłaś to masz niezłego farta :classic_cool: zagraj może w totolotka?? jeżeli sponsora stać na sex z Tobą to będzie również stać na alimenty! dzieckiem nie jesteś, dasz radę. Powodzenia

ginekolog zapewniał mnie przy doborze antykoncepcji, że te leki są skuteczne, wiem co wiąże się z sexem, bo jak ktoś tu wcześniej napisał jestem dorosła, ale jestem w szoku, przecież zajście podczas brania tabletek to tylko 5 % i ja w nich jestem, jestem zdruzgotana.

Gość Sponsor konkretny...
Chętnie spotkam się a laską w widocznej ciąży. Ile bierzesz za spotkanie?

Sąd może zasądzić alimenty tylko wtedy gdy facet przyzna się do dziecka. Jeżeli facet się wszystkiego wyprze, to nie da się udowodnić że to jest jego dziecko. Oczywiście są testy DNA, ale sąd nie zmusi faceta żeby się poddał testowi DNA.

Gość sdasdasda
to tylko 5 % to ciągle wiecej niz 0,5 %

Ja nie martwię się o samotność, bo to odpowiedzialny facet, ale martwi mnie to, że już zawsze będę uwiązana, bo dziecko zobowiązuje, trzeba się nim non stop zajmować, a ja nie przywykłam do roli matki polki, piękny nowy rok, ja nie wiem nawet jak mu o tym powiedzieć, nie chce żeby łączyło mnie z nim dziecko, pod względem finansowym jestem bardzo bezpieczna, ale teraz to kasa nie gra żadnej roli, problemem jest dziecko.

Gość sdasdasda
a myslisz ze 7 mld ludzi na ziemi wszyscy sa planowani ?

koleżanki będą kończyły studia a ja w tym czasie będę miała 3 letnie dziecko?nawet przez myśl mi to nie przechodzi, sam fakt, zostać matką w wieku 20 lat jest poniżający.

Gość Kachna 1209
musisz sie oswoic z sytuacją, no trudno stało sie i nic juz na to nie poradzisz, zobaczysz w dalszych miesiącach bedziesz sie przyzwyczjac do roli matki, az wkoncu zaczniesz sie cieszyc no nie masz innego wyjscia, przynajmniej bedziesz miała kase z alimentów

Gość młoda byłam
"Panuje nad sytuacją " łykając pigułki nie bądź śmieszna kobieto ,poszukaj ogłoszenia pod tytułem wywoływanie miesiączki,albo płacz i rodz

Gość hyde ręce
Ciało gotowe ale mózg i,moralność kilku letniego dziecka

nie mam na tyle odwagi, by usunąć to dziecko, on też nigdy tego nie zrobi, bo to bardzo religijny facet, ale nie planowałam dziecka, facet ma 40, ja 20, gorzej być nie mogło.

Gość sdasdasda
do zapłodnienia wystarczy 1 sztuka , a jest ich miliony ..