Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nawet o tym nie myśl

Wpadłam ze sponsorem!!!!

Polecane posty

Gość marrzeniee
kotka marzy o naciągnięciu moszny na jej głowe !!

Gość kasinka...
30 pigulek??? Jakich 30? Te z palcebo blistry maja chyba po 28, baby prawda? Ja zawsze bralam jednofazowe, wiec wszystkie mialy rowna zawartosc hormonow. W tych 28 dniowych ostanich 7 jest bez hormonow, chodzi jedynie o to, by sie kobiety w liczbie dni w przerwie nie pomylily. Ale chyba lekarz tlumaczy wtedy, ze nalezy je brak kolejno z blistra..???

Mówicie o jakichś pigułkach...jednoskładnikowych, dwuskładnikowych, jakichś procentach, obliczeniach...a to wszystko tak naprawdę nie ma znaczenia. O Kobietę po prostu trzeba umieć zadbać. Uprawiać seks w takim sposób, aby nie było ryzyka ciąży. Niedopuszczać do kontaktu spermy ze środowiskiem pochwy. Najlepiej kończyć w ustach, tak żeby kobieta połykała.

Gość Czerwona jagódka
Po pierwsze tabletek jest 21 po drugie jakim dniu owulacji? Jak bierze się tabletki owulacji nie ma.

Gość calyswiatnmnmnmn
Pieprzyla sie ze sponsorem a teraz zdziwniona ze jest w ciazy,skoro bylas taka dorosla wystawiac dupsko facetowi o 20 lat starszemu bleeeeeeeeeeeeeee , to teraz tez dorosnij

Gość kasinka...
trojfazowych jest 28, ale ostatnie 7 to zwykle cukierki.

Gość kasinka...
autorko, mozesz podac nazwe Twoich pigulek?

"nawet przez myśl mi to nie przechodzi, sam fakt, zostać matką w wieku 20 lat jest poniżający" A rozkraczać nogi przed starym obcym chłopem nie jest?

Gość Czerwona jagódka
Prawda jest tak, ze niektórzy tutajnie mają bladego pojęcia o tabletkach ich skutecznosci i dzialaniu a się wypowiadają nie mając racji.

W jelitko też jest super :) Kobiety mają aksamitne, delikatne jelitka, cudne w dotyku.

Gość kasinka...
...jak widac podanie nazwy pigulek to za trudne zadanie dla autorki...

Gość dfsd
Ale was latwo nabrac

Pupa kobiety jest przyjemnie ciasna i nie ma ryzyka ciąży...co jest szczególnie istotne w przypadku seksu ze sponsorem.

Gość fdsfdsdfs
pupa ? To jestes gejem

Jestem hetero. Najlepiej w trakcie anala jednocześnie masować ręką łechtaczkę kobiety.

W razie czego, potrafię uciskać kręgosłup kobiety na odcinku szyjnym w ten sposób że kobieta słabiej czuje ból. Wystarczy odpowiednio ucisnąć połączenie między kręgami.

code jesteś cudowny, aż mi się gorąco zrobiło jak przeczytałam co potrafisz zrobić z kobiecym odbycikiem ;-) code mega 😘 dla Ciebie słodziaku ;-) Ty mój 🌼 kochany