Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nawet o tym nie myśl

Wpadłam ze sponsorem!!!!

Polecane posty

Gość hand usd
Trzeba było się nie sprzedawać jak prostytutka i to bez prezerwatyw. właśnie dlatego przeciętna kobieta to większe źródło szafy niż prostytutka.

Gość Kachna 1209
i juz głupie teksty pod tytułem " wywołanie miesiączki" to nic innego jak aborcja!!!! nigdy sie na to nie zgadzaj dziewczyno napewno dasz rade

z jakich alimentów?przecież on będzie chciał ślubu, ciągłych kontaktów z dzieckiem, to ode mnie zależy co z tym fantem zrobię,jak powiedziałam wcześniej mam na myśli to, że nie dorosłam jeszcze do bycia matką, to nie dla mnie a tu naglę dowiaduje się, że jestem w ciąży, myślałam, że to zwykłe zapalenie, poszłam z uwzględnieniem , że mam zapalenie a tu szok.

code- zmusi, zmusi, a jesli odmowi to i tak bedzie bulił. Przyjmuje się, że jeżeli po dopuszczeniu przez sąd omawianego środka dowodowego strona odmówi zgody na pobranie krwi, sąd powinien rozważy przyczyny odmowy, mając na względzie w szczególności poziom umysłowy oraz stopień wyrobienia życiowego strony odmawiającej i na podstawie art. 233 2 oceni jakie znaczenie nadać takiej odmowie (orzeczenie Sądu Najwyższego z dnia 27 stycznia 1955 r., sygn. akt I CR 1970/54). W art. 233 1 kodeksu postępowania cywilnego stwierdzono, iż sąd ocenia wiarygodność i moc dowodów według własnego przekonania, na podstawie wszechstronnego rozważenia zebranego materiału. W 2 zaznaczono, iż „Sąd oceni na tej samej podstawie, jakie znaczenie nadać odmowie przedstawienia przez stronę dowodu lub przeszkodom stawianym przez nią w jego przeprowadzeniu wbrew postanowieniu sądu. Oznacza to, że sąd może uznać, iż odmowa przeprowadzenia badania nie ma żadnego racjonalnego uzasadnienia i wynika tylko z chęci ukrycia prawdy.

Gość młoda byłam
No to w czym problem ,dziecko chyba nie jest najgorszą rzeczą jaka może spotkać cię w życiu a,że facet starszy to będzie dwa w jednym tato i dziadek

Gość sdasdasda
Jesli ktos nie jest gotowy na dziecko, to zawsze stosuje przynajmniej 2 rodzaje zabezpieczenia przed ciąża Sama prezerwatywa czy tabletki nie wystarzą .

Dziwką nie jestem, prócz niego miałam tylko jednego partnera sexualnego, z tego co mi wiadomo dziwki się nie szanują, ja znalazłam sobie jeden obiekt zainteresowań, bo tak łatwiej i taka wpadka, spotykanie polega, na tym, że śpie z nim kiedy mam na to ochotę, on zabiera mnie na spotkania biznesowe jako swoją kobietę, kupuje ubrania i opłaca wszystkie wydatki bo studiuje dziennie. Wyjeźdzam z nim za granicę raz w miesiącu, bo tam załatwia interesy.chciałam z nim pozwiedzać świat, jemu to imponowało, atrakcyjna kobieta, delikatna uroda, a tu nagle brzuch, kuźwa;/

Gość Kachna 1209
sdasdasda masz racje, same tabletki czy prezerwatywy n ie zabezpieczaja 100 % przed ciąża, chyba ze to i to razem

Gość sdasdasda
kobieta świadoma jednoczesnie z tabletkami stosuje prezerwatywy .

Gość bosska
W czym problem? Mozesz nadal studiowac, urodzic . Skoro kasy tyle ma sponsor niech placi za opiekunke gdy bedziesz na uczelni.... Nie w takich sytuacjach kobiety daja sobie rade. Czasem zero kasy, brak faceta, ciaza, studia a i tak daja rade Ps, czym sie rozni sponsoring od kochanki, prostytutki...przeciez to chyba to samo tylko inaczej "ubrane"

Gość oddaje fartucha
no to masz sponsora na stale .... hehehhehe

Gość narty gryf duk
Właśnie dlatego kiedyś uprawiano sex tylko po ślubie z mężczyzn, którego się kocha itp. a puszczanie się było "be" dziś kobiety odwracają to wszystko na odwrot

Myślałam, że wystarczą, ale podobno za błędy się płaci, ja właśnie dziś dowiedziałam się, że będę matką, pomimo, że jestem na 1 roku studiów, które są ciężkie i raczej będę musiała zrezygnować, bo nie dam rady z dzieckiem ich ukończyć i dodatkowo będę miała o 20 lat starszego męża, jedyny plus w tym wszystkim to to, że mamy pieniądze, on ma porządne zarobki przekraczające 56 tysięcy, zakończyłam dziś życie młodej i rozkapryszonej gówniary. ten etap mam za sobą.

Pozwany Code25-77: OŚWIADCZENIE. Oświadczam że odmawiam poddania się badaniu DNA na ojcostwo, ponieważ uwłacza to mojej godności. Z pozywającą łączyły mnie stosunki "świadczeniodawca-świadczeniobiorca". Pozywająca realizowała dla mnie odpłatne usługi seksualne, za co umowne honorarium otrzymała, zwalaniając mnie z odpowiedzialności za potencjalne konsekwencje współżycia seksualnego względem swojej osoby.

i to ma byc uzasadnienie tego ze nie jest sie ojcem??????

zwolnic to on sie moze wzgledem niej, ale nie wzgledem dziecka....

Gość Kachna 1209
wiesz co w tym wszystkim podziwiam cie w tym, ze nie masz w głowie głupich ,myslu typu aborcja i inne, jak niektóre głupie panny które nawet dużo starsze od ciebie a usuwają dzieci no naprawde tragedia, a ty w tym wszystkim przynajmniej przyznajesz sie do błedu i myslisz logicznie

Może i jestem biologicznym ojcem, ale nie czuję się odpowiedzialny z powodów wyżej wymienionych, i dlatego też odmawiam poddania się badaniu DNA.

Gość Bejbi$
code25-77 Sąd może zasądzić alimenty tylko wtedy gdy facet przyzna się do dziecka. Jeżeli facet się wszystkiego wyprze, to nie da się udowodnić że to jest jego dziecko. Oczywiście są testy DNA, ale sąd nie zmusi faceta żeby się poddał testowi DNA. Haha co Ty pieprzysz, chciałbyś, żeby tak było :D Że facet może zrobić dzieciaka i to od niego zależy, czy będzie płacił alimenty, czy nie, bo wystarczy, że powie, że to nie jego :D Pomijając już honor takiego tatusia (porzucić własne dziecko bez środków do życia) AUTORKO Powiedz mu o tym, jak najszybciej, zobacz, co on na to, powiedz, że musi dać dziecku nazwisko i płacić 1000 zł alimentów. Zresztą gościu musi mieć nie po kolei w głowie, bo 20 lat to sama jeszcze jak dziecko, poważny facet nie zgodziłby się, żeby takie prawie dziecko świadczyło u usługi i zaszło w ciążę Niestety wielu facetów to dno

ha, odmowic moze, ale przeciez sam sie przyznaje, a Sad patrzy na dobro dziecka a nie jego matki....:O

moze nie czuc sie odpowiedzialny emocjonalnie, finansowo juz Sad o tym zdecyduje

code:-D:-D:-D oj znasz ty sie na prawie jak malpa na astronomii. a do autorki to jest jedno wyjscie... wyjazd na tydzien do anglie? bialorus? niemcy? lub prywatnie, na czarno...

Gość Bejbi$
code25-77 Jesteś dnem :O Ciekawe jak ty byś się poczuł, gdyby twój ojciec cię porzucił :O dlatego, że nie byłby w stanie mieć normalnej kobiety tylko musiałby za to płacić zmuszającej się do tego dziewczynie MAsz honor, nie ma co

Gość vdhdjf ks
Powiedz mu o tym, jak najszybciej, zobacz, co on na to, powiedz, że musi dać dziecku nazwisko i płacić 1000 zł alimentów. Zresztą gościu musi mieć nie po kolei w głowie, bo 20 lat to sama jeszcze jak dziecko, poważny facet nie zgodziłby się, żeby takie prawie dziecko świadczyło u usługi i zaszło w ciążę Niestety wielu facetów to dno. O O Faceci dni a co z wasza moralnością?zobaczycie kasę i rozkładanie nogi. 1000xl chyba upadła na głowę sąd zasadzie tylko tyle ile potrzeba na niezbędne środki a nie po to by laska mogła nie pracować.

Gość Bejbi$
boona dokładnie, sąd patrzy dobro dziecka, a nie na dobro tatusia bez honoru, który nie był w stanie znaleźć sobie normalnej panny a musiał płacić za coś, co normalnie mają za darmo :O

nikt nikogo nie musi doprowadzac- odmowa w ocenie Sadu juz swiadczy o tym ze probuje sie taka osoba uchylic od odpowiedzialnosci, bo ktos normalny, nie majacy sobie nic do zarzucenia w te pedy polecialby robic te badania

ale dziewczyny\ mężczyźni, nikt nie mówi o alimentach, to nie jest polak, polacy tylko są tacy nieodpowiedzialni i zostawiają kobiety w ciąży, ma zasady i o finanse się nie martwię, tu problemem jest to, że nie dojrzałam do bycia matką, mój świat się zmieni a i mąż w wieku 40 lat mi się nigdy nie marzył. On jest wolnym człowiekiem i oczywiście, jeśli nie będzie chciał płacić to poradzę sobie sama, choć jestem pewna, że za dziecko będzie płacił a i będzie chciał się ze mną ożenić, ale ja nie chce, to nie ten czas, dziecko urodzę na pewno. ma taką kulturę po prostu. Dla niego kobieta to wszystko, jest bardzo kulturalny i wykształcony, tytuł doktora tylko, że mi to nie odpowiada, czuje się przy nim jak prawdziwa kobieta, ale nigdy go nie pokocham!

Gość Bejbi$
vdhdjf ks tu cię zmartwię , bo jeśli facet dobrze zarabia, to przyznają mu wysokie almenty czemu dziecko ma żyć biedniej od niego a co do moralności to kobieta rodzi dziecko i nie wyrzuca go, nie wypiera się jak tatuś bez honoru

Gość proekozielona
sądze, ze w glebi ducha sie cieszysz, udajesz załamke. podkreslasz jeszcze ze on jest wolny, bez zony. ciesz sie z ciazy