Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nawet o tym nie myśl

Wpadłam ze sponsorem!!!!

Polecane posty

Niech przyjadą, zakują mnie w kajdanki i zawiozą na badanie. Ale ostrzegam że nie otworzę drzwi. Będę musieli wyłamywać.

Gość proekozielona
a jak bedziesz zarabiala tylkioem skoro jestes w ciazy? hmmmmmm

ha, aby nie doszlo do takiej sytuacji ze z Ciebie zrobi przed Sadem najgorsza, w dodatku bez zrodla dochodu (w sensie pracy na etat, nie takiej) i zabierze Ci dziecko, bo warunki ma

Gość Bejbi$
Ale to dobrze, że nie będzie problemu z alimentami ciesz się, że nie wpadłaś z jakimś bezrobotnym żulem, który nie byłby w stanie nic dać na dziecko - a jest to częsty problem

aj, code, a Ty dalej swoje, zero jakiegos szerszego myslenia, nie wiem czy to nieumyslnie czy specjalnie :P

Gość Bejbi$
boona nie, raczej nie chciałby być samotnym ojcem, wątpię, poza tym sąd jest w większości po stronie matki, wiadomo, że kobieta mniej zarobi, albo w ogóle jak jest w ciąży czy z maleńkim dzieckiem p.s. masz fajne zdjęcie w stopce

Swoją drogą, ten temat jest taki popularny, że nieźle dużo tutaj musi być dziewczyn utrzymujących się ze sponsoringu.

Gość choroby przenoszone droga
kiła rzeżączka chlamydiozy (w tym zakażenia Ch. trachomatis) plciową wrzód weneryczny czerwonka bakteryjna ziarniniak pachwinowy AIDS opryszczka genitaliów, opryszczka wargowa WZW (HBV, HCV) kłykciny kończyste HTLV 1 i 2 HPV rzęsistkowica świerzb wszawica łonowa ameboza

Gość Bejbi$
kotka - peos on dobrze gada? Chciałabyś, że no Twój tatuś tak gadał? Zastanów się

Gość Bejbi$
a sorry nie zauważyłam, że podszyw

Gość do autorki ja dopisze
"..Dziwką nie jestem.." "...to bardzo religijny facet.." Hahahahahahahaha!!!

wracajac do autorki- Twoja decyzja co z tym zrobisz, to nie miejsce aby ktos Ci doradzil czy rodzisz czy nie, sama zadecyduj- ja urodzilam pozno, majac 28 lat, nigdy nie chcialam miec dzieci, ale jak juz pojawila sie ta malutka istotka to nie wyobrazam sobie zycia bez niej (jego dokladnie), porozmawiaj z "sponsorem" i oboje zdecydujcie.

Gość nawet o tym nie myśl
Dzięki za te miłe i mnij miłe podpowiedzi, widzę, że czasami można spotkać tu normalnych ludzi, którzy nie widzą tylko własnego czubka nosa, muzę dać radę, dam Wam znać wieczorem jak zareagował:)

Gość szymczyk2323
Czy lód w prezerwatywie chorni przed HPV ?

Ojca bym nie chciała takiego. Ale jak tek miałby robić Code25-77 to luzik, uważam że fajny chłopak i ma fajny tok myślenia ;-) fajnego bloga prowadzi ;-)

Gość szymczyk2323
chce isc na dziwke , ale obawiam sie chorób .. Pewnie ogranicze sie tylko do masażu i striptizu .

Gość Czerwona jagódka
Skąd wzieliście informacje, że tabletki są nieskuteczne w 5%??? to jakaś bzdura, tabletki dają 99,9% skutecznosci.

czerwona jagodka- tak, ale wystarczy ze miala niestrawnosci jakies i po zawodach

Gość na wikipedi pisze ze
dają 92 % skuteczności Skuteczność tabletek antykoncepcyjnych (niezależnie od tego czy są jedno- czy dwu-składnikowe) przy stosowaniu wszystkich zaleceń to 99,7%, a przy standardowym stosowaniu - 92 %

Gość 987654321123456789
czemu nie usuniesz?

Gość szymczyk2323
Czy w prezerwatywie dziwka może mnie czymś zarazić ?

Gość ahahahhaahhaha
ahahahhaahahhahaaahahhaaa dobrze Ci tak KURWO !!! dziecka tylko troche szkoda, ze ma matke kurwe....

Gość Czerwona jagódka
Autorka nie napisała, źe miała biegunke, zapomniała tabletki itd. Tak czy siak dają 99,9%. Facet się w nią nie spuszczał, ona brała tabletki i jest w ciąży? to musi być prowokacja.

podszywie, daj spokoj.... a swoja droga, zastanawiajacy jest fakt, ze to zawsze kobieta musi dbac o to by nie zajsc w ciaze...