Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bosska

niewazny dowod osobisty, kary

Polecane posty

Gość bosska

Witam, slyszeliscie, ze beda kary za brak lub niewaznosc d. osobistego? Kara 5 tys zlotych

Gość ciepło - zimno
tak było od zawsze, zadna nowosć

Gość kara Mustafa
znowu jakies plotki rozsiewasz matole?

Gość bosska
Nie wiedzialam. Mieszkam za granica od kilku lat. Wzielam slub, zmienilam nazwisko wiec dowod niewazny.... W,pl nie jestem zameldowana. A podobno mam zlozyc wniosek w,miejscu zameldowania. Dowod darmowy ...ale podroz do pl juz kosztuje, jebanejambasadzi niemozna tego zalatwic....

przecież tak cały czas było. nie widzę żadnej nowości w tej informacji.

Gość bosska
Zadne plotki, wlasnie mowili o tym w tv na poloni w programie "polonia 24" I motolem nie jestem, bez takich tam!!!!

dajcie spokój, mam 30 lat teraz, gdy w wieku 18 lat wyrabiałam pierwszy dowód kolezanka która się z tym nie spieszyła dostała upomnienie z urzedu miasta że jak nie zgłosi się w jakims tam czasie to podlega to takim i takim karom. czyli 12 lat temu już to było więc nie wiem czym tak teraz straszą, że niby taka nowość. no bez jaj....

Gość bosska
A to ja nie wiedzialam, ze od zawsze kary sa... Nie mieszkam od lat w pl wiec nie orientuje sie. Po programie w tv polonia przestraszylam sie troche :) No ale wsumie to pl nie wie gdzie mieszkam....chyba....to mam nadzieje, ze mnie nie znajda hahaha

Gość rrtttytyty
glupią stac na wyjazd za granicę i ma tam prace, a nie stac zeby przyjechac 2 razy do Polski i wyrobic dowow

Gość bosska
Literkowcu, oczywiscie, zemnie nie stac zeby jechac do pl zalatwiac dowod Wole jechac na urlop odpoczac np na Majorke...

Gość Tadadbdadada
Nie ma zadnych kar. kiedys dawno temu byly ale juz od dlugiego czasu nie ma i chuja moga zrobic.