Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mijaaa

facet ktoren nie chcę mi robic minetki . POMOZCIE!

Polecane posty

Gość mijaaa

Hej. Jestem z facetem 2lata. Na poczatku jakoś jak zaczelismy uprawiac seks zrobil mi 2 razy tylko minetke , co mi się bardzo podobalo. Zocam mu rozne podteksty że chcialabym żeby mi robil , ten tak nakreca że zrobi i mysle że to nastapi a tu dupa. Nici z zajebistej minetki. Chcial mi w sumie zrobic z kilka razy ale go odsuwalam bo jakoś zawstydzalam się i odrzucalam go. A teraz gdy chcę daje znaki , to on na to nic. Co mam zrobic żeby zechcial mi chlapac??

Gość to może ja,ja pomogę za friko
nic nie będziesz musiała robić.tylko nóżki szeroko rozchylisz.tak cię wychlapie że aż błagać o więcej będziesz :-)

Gość mijaaa
No znajac mnie ;) to bede mu mega jeczec :) i przezywac :) no tak rozchyle przed nim nogi a ten nic :). Wiocha tak :)

Gość mijaaa
No wlasnie lubia . A z nim nie wiem co jest nie tak, dbam o siebie i to bardzo. Hmm no i co wiecej moze nie robi tego bo mysli że znowu go odepcham . No nie wiem co mam zrobic.

Gość gegegegegegeg
Co mam zrobic żeby zechcial mi chlapac??------ ---juz samo zdanie i wyraz swiadczy o tobie ze jestes stara kurwa

ja np. jak jestem mega napalona na swojego faceta to sama mu mówie "zajmij się nią, teraz!!" nigdy nie odmówił wręcz przeciwnie był zachwycony;)

Gość mijaaa
Uuu hehe :) loda nie lubialam robic :) ale teraz uwielbiam :) profesjonalistka nie jestem wiadome no ale staram się :). Wiec loda mu robie wiec nie widze żeby mi się odwdzieczal nizej minetka :)

Gość mijaaa
Wow . Stara kurwa?? Wypraszam sobie ta nazwe . Napisalam w ten spospob żeby szybciej to okreslic . To jest mój pierwszy facet z ktorym spalam i spie . A stara nie jestem bo nie dawno skonczylam 18 lat .

Gość mijaaa
Jak mi zrobil wtedy 2razy to nic nie musialam mowic sam od siebie to zrobil :) ale wtedy jak zaczelam go odpychac to już tak się nie pcha do tego, to ja cos zrobilam źle?? No nie?

Gość mijaaa
No aktualnie 21 . Dopiero w sierpniu 22.

Gość mijaaa
Mialam takie dni że się wstydzilam go . Akurat gdy chcial to zrobic mi . Żeby to raz a ja kilka razy go odsunelam. Takie krepowanie mnie zlapalo. Że gruba a to to a to tamto , no ale mi przeszlo już takie glupie wyolbrzymianie z mojej strony.

Gość mijaaa
No prubuje :) rozne rzeczy mowie :) bo ogolem jestem taka wariatka , zakrecona , rozgadana i wogole :) a nie potrafie wprost powiedziec że moglby mi zrobic w inny sposob dobrze niż do tej pory :) nie mowie że jest źle, bo zajebiscie no ale chcialabym i tego bo brakuje a to takie fajne jest :)

Gość mijaaa
No i nie tylko zachecam tym że rozmawiam z nim o jakis gluptasnych szalonych wariackich rzeczach ale i pokazuje wiele rzeczy . No ale z tym to już nie mam pomyslu by się domyslil.

Gość mijaaa
KAPITAN okretuflagowegoFunClub :) no dobra rada , no ale ja mu nie robie loda ciagle bo czasem się brzydze takie czasem odruchy mam , a czasem to wogole mi nie przeszkadza i moglabym mu to robic caly dzien aby mu tylko dobrze było.