Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tamara01

Dostałam rano okres i czuje się jakbym miała dziś umrzeć

Polecane posty

Gość Tamara01

Od kilku dni mam dreszcze i bolesne skurcze w pochwie, dziś w nocy byłam przykryta dwoma kołdrami i kocem i było mi zimno obudziłam się zlana zimnym potem i ze strasznym bólem głowy i czułam że jak nie wejde pod gorący prysznic to skonam-weszłam i na chwile przestało mi być zimno ale głowa bolała nadal, teraz boli trochę mniej ale brzuch mnie boli i chodzę w dwóch parach spodni,skarpetek i swetrów oraz ciepłym polarze. -Co mi może być?

Gość Smoliwąs
Grypa :(

Gość Tamara01
Zawsze miałam bolesne miesiączki mam tyłozgięcie ale nigdy nie bolała mnie głowa i nie było mi tak strasznie zimno jakbym umierała...

Gość Tamara01
Ten ból promieniuje mi na nogi-kolana to mnie tak bolą jakbym miała 120lat-czuje się tak strasznie źle

Gość Tamara01
Nie nie uzywam. Leze w ubraniu pod koldrami i mam wszedzie dreszcze nie mam nawet stanu podgoraczkowego czuje jakby mi czesci ciała przymarzały

Gość Tamara01
w razie jakbym juz nie napisała do jutra to pewnie dlatego ze zeszłam bo czuje sie strasznie

Gość Tamara01
mam rozne dziwne skurcze

Gość Tamara01
czy kyos wie albo przezyl cos takiego?

Gość Tamara01
przepraszam za pisownie ale pisze na oslep jedna reka i po ciemku

Gość Tamara01
dodam ze na aktualnego wirusa grypy juz sie uodp0ornilam bo 3 dni temu chcial mnie pokonac i to ja pokonalam jego

Gość Tamara01
jednak kazda miesiaczke przechodze inaczej prawie zawsze sie meczac... Zauwazylam ze kidy na 2tyg. przed jem duzo ryb owocow i warzyw to nie mam zadnych objawow, no ale teraz swieta byly i jadlam smazonego karpia bigos i inne staropolskike specjaly

Gość Tamara01
tony czekoladowych cukiekow i sladowe ilosci witamin

Gość Tamara01
Właśnie zmierzyłam sobie temperaturę sprawnym termometrem tamten kłamał Mam gorączkę Nie mogę jej zbić próbowałam ale wraca 38

Gość myskaff
moze wez polopiryne? ale nie wiem jak masz okres...

Gość myskaff
sama nie wiem, pij goraca herbate? moze oklady na kark i czoło? pij duzo napojow herbata z lipy?

Gość myskaff
kapiel w letniej wodzie?

Gość myskaff
jak mnie zaczyna mnie coś brać to zawsze sięgam po sprawdzony zestaw - wit c , rutinoscorbin , na noc aspiryna lub gripex noc dodatkowo gorącą herbata z sokiem malinowym

Tamaro! wydaje mi się że twoje objawy nie są czymś martwiącym,ze swojego przykładu wiem że jeden dzień przed okresem i kilka pierwszych dni w trakcie okresu są najgorsze,ja zawsze miewam obfite okresy i właśnie wtedy odczuwam spadek łaknienia,jestem zmęczona,senna i ogólnie mocno osłabiona ijeszcze do tego bóle podbrzusza. O ile mogę ci doradzić to unikaj w te dni gorących kąpieli,co może spowodować krwotokJednak nie odradzam ci wizyty u ginekologa. pozdrawiam

Gość Tamara01
Taki bardziej umiarkowany niż obfity ale sporo w nim śluzu odkąd dziecko urodziłam a dziecko juz prawie 4lata ma:P szmat czasu a ja dalej nieposkładana. Przed dzieckiem miałam boleśniejsze miesiączki ale bolało mnie podbrzusze czułam skurcze macicy,brałam wtedy silne leki przeciwbulowe szłam spać i po trzech dniach wstawałam zdrowa a po dziecku mam tak że raz biegam przy 19stopniach w podkoszulku i robię generalne porządki w domu śpię tylko 5h na dobe i mi to wystarcza a raz mam tak że wyłączam sie życia nie piorę nie gotuję nie sprzątam i wszystko mnie boli mam tak podłe samopoczucie mój optymizm zamienia się w pesymizm do nie wiem której potęgi Boli mnie za bardzo by wstać i za bardzo by leżeć-samo myslenie bywa bolesne w tych dniach. Każda miesiączka od urodzenia dziecka jest inna niektóre tylko bywają podobne ale takich objawów jeszcze nie miałam-w duchu myśłe sobie że to nie ma związku z miesiączką tylko moim zębem do wyrwania ale w poniedziałek mi go wyrwą jednak czy objawy znikną nie wiem na razie jeszcze dreszcze mam Dziś byłam cały dzień poza domem obiecałam dziecku atrakcje i od rana ciągnę na aspirynie popijanej mocną herbatą z cukrem-głowa nie bolała ale teraz odrobinę boli-nie chce już brać na noc, nic wezmę rano by znów być na chodzie. Jak tak dzisiaj za dzieciakiem biegałam to czułam jak mnie nery bolą a jak wróciłam do domu zauważyłam wysypkę na dekoldzie-dziwne mam objawy i szyja mnie boli jak zginam głowę na boki. A dodam że na codzień to ja jestem okazem zdrowia żadnych wysypek żadnych migren i w ogóle nigdy nic mi nie dolega.

Gość Tamara01
Za błędy przepraszam-wkradają się kiedy piszę na klawiaturze aż sama się dziwię.