Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chybaaaaa byba

Chyba zostane utrzymanką, poznałam bogatego faceta, nie kocham go

Polecane posty

Gość chybaaaaa byba

tylko lubie, mysle zeby byc z nim w zwiazku, ustawic sie, taki układ... Nie chce pracowc za pare groszy jak debilka, moge pobyc kurą domową ze 2lata, co myslicie? Tylko bez wyzwisk !

Gość sejf che
Spoko bez wyzwisk. Typowa polka.

Gość zbożóweczka na śniadanko?
kurą to se możesz co nawyżej pozostać i to dożywotnio twój wybur mnie nic do tego

Gość Sędzia Dred
Utrzymanka nie ma kochać ma dawać tylko dupy ,doprawdy nie wiem jaki masz dylemat ,jeśli jesteś pełnoletnia to możesz się sprzedawać.

Gość grynberg
I znowu pani Edzia się odzywa

Sporo kobiet ustawia się dupą więc nie odbiegasz znacząco od normy :D:D:D:D A może pojawi się Książę na białym koniu??:D:D:D:D:D

Gość Slicznotka,.l,
Pochodze z biednej rodziny ja sama wyksztalcenie zawodowe od 15 roku zycia praktyka w sklepie potem praca. Zygalam juz ta robota nie nawidzialm obslugiwac klientow. Az trafil sie taki jeden klient nic specjalnego nawet powiem ze brzydki ale jakos mnie tak zauroczyl. Zaczelismy chodzic ze soba on mial samochod wlasna firme . Nie kochalam go i nie kocham go do tej pory, a jestemy juz razem 13 lat wtym 4 lata malzenstwem . Jestem nieszczesliwa bo nie kocham ani nie jestem kochana . Ot takie malzenstwo z rozsadku dla kasy bo cie chcialam zyc w biedzie. Pieniadze to nie wszystko mamy dziecko i je kocham. Ile razy placze po nocach jak ja pragne prawdziwej milosci ,porzadania super sexu . A tu nic oprocz kasy.

Gość NWO z CasaBlanki
no ale do kogo masz dziewcze pretensje? twoje wybory - twoja odpowiedzialność za te wybory

Gość inn ddr
Dzisiejszym kobietom kasa odzyskiwania wszelkie wartosci

Gość Slicznotka,.l,
Powiem tak gdybym miala jeszcze raz zyc nigdy bym nie wybrala zycia z druga osoba dla kasy . Czuje sie jakbym byla mieszkanka jakies murzynskiej wioski gdzie to rodzina wybiera ci meza . Tzw. Slub aranzowany kurcze prawie jak ksiezniczka :)

Gość Sędzia Dred
Pisząc teraz zupełnie poważnie to nie wyobrażam sobie by iść codziennie do łóżka z kimś do kogo nic się nie czuje, a pewnie i czasami ten ktoś wzbudza odrazę :O Kurcze mamy tylko jedno życie na tym padole ,warto je tracić tylko dla mamony ?

Gość Slicznotka,.l,
Wiesz na poczatku chyba go kochalam ale im dluzej z nim bylam tym bardziej oddalalam sie od niego. I choc nie jedna by z nim nie byla bo nie bym aniolkiem to ja zylam w tej patologii dla swojego swietego spokoju. Dodam ze maz nie pije ale wykancza mnie nerwowo . On pan biznesmen ciagle problemy w firmie a jak kasy malo to tez gledzi i sie wyzywa. Tak ze rozowo nie jest. No ale chcialam to mam.Sex nigdy nie sprawial mi wiekszej przyjemnosci szlam i robilam co mialam zrobic , a teraz to nawet on juz ńie chce moze 2 razy w miesiacu to sie jakos przemecze.