Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stresuuuująca

Nowy związek i pierwszy wyjazd na urlop. STRESSSSSS

Polecane posty

Gość stresuuuująca

czy to normalne? stresuje sie jak to będzie, czy ze soba wytrzymamy, tym jak bede wyglądać bez makijażu, tego jak ja przy nim skorzystam z toalety:-( stresuję sie strasznie, tez tak miałyście?

Gość in the picture
ja i po 2,5 rocznym związku sie zawsze stresuje czy ze sobą wytrzymamy. ale jakoś wychodzi potem z tego mojego bania sie że nie ma o co.

Gość gremlin52352
Serio nie wstydziesz się wskoczyć facetowi nago do łóżka, a wstydzisz się braku makijazu i korzystania z toalety???? Porażka...:o

Gość uiouio
A facet Cię jeszcze nie widział bez makijązu? :o To ile jesteście razem? Wstyd przed sraniem mogę zrozumieć, ja z moim jestem pół roku i jakoś tak wyszło, że chyba jeszcze nie srałam w jego towarzystwie :P Ale ja z tym w ogóle mam problem w miejscach innych niż dom :D

Gość stresuuuuująca
sex był wielokrtnie ale nie zostawałam na noc, a to jak sie rpzy nim załatwię to spędzami sen z powiek:-( chore to:-)

''Wstyd przed sraniem mogę zrozumieć, ja z moim jestem pół roku i jakoś tak wyszło, że chyba jeszcze nie srałam w jego towarzystwie'' Przynajmniej jedna normalna i wie, ze jak facet jest w domu to się nie idzie wtedy srać.

Gość adasdasdasas
RAZE URLOP NAJLEPIEJ poznasz faceta, po tym albo bedziecie razem albo oosobno:-)) ZYCZE UDANEGO URLOPU

stresuuuuująca gołej dupy i cipy się nie wstydziłaś wystawić, a boisz się pokazać bez makijażu lub wysrać w zamkniętym wc. Jesteś normalna?

Gość stresuuuuująca
michał a co ty taki chamski co? to ze uprawiamy seks tak cie bulwersuje? rpzeciez to naturalne wez wyluzuj troszeczkę:-)

Gość grandaaa
sex dla ciebie normalny a załatwić swoja potrzebę w toalecie to już stress masakra dziwna jakaś jesteś ?

Gość kochana jestem jak nikt
ja ci powiem tak hmm po prostu jedz i jakos tam bedzie-moze byc fajnie albo wprost przeciwnie-tak czy siak pierwsze koty za ploty i bedziesz wiedziala czy mu sie podobasz bez make upu czy nie-proste, jesli ze soba nie wytrzymacie to coz po co marnowac czas teraz zeby pozniej sie o tym przekonac- lepiej teraz. to taki maly sprawdzian moze byc dla was:) a do potrzeb fizjologicznych to wyobraz sobie ze i mze on tez sra....pierdzi.....zyje........dziecinny problem! ja z moim facetem nie mamy takich problemow a jestesmy razem 1,5 roku

Gość jiojioj;
walenie kupy jest bardziej naturalne od sexu. Bez sexu przezyjesz, bez srania nie, bo cie rozsadzi od wewnatrz🖐️