Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierzącyRafał

prośba o pomoc...

Polecane posty

Gość wierzącyRafał

Witam wszystkich... Mam do opowiedzenia smutną lecz prawdziwą historię... Mieszkam z dziewczyną z którą chciałbym się ożenić, jej synkiem 7-letnim, teściową, siostrą dziewczyny i jej czwórką dzieci. Wszystko byłoby dobrze gdyby nie zadłużenia dziewczyny i jej siostry które po śmierci ojca nie miały pracy i ratowały się kredytami by wyżywić dzieci a mieszkamy w małej wiosce i pracy tu nie ma żadnej:( Jedynie ja jeszcze pracuję choć 1450 zł to z ledwością wystarcza na żywność, opłaty i paliwo by jeździć do pracy. Nie narzekałbym bo mógłbym tak żyć dalej ale w Nasze skromne życie wkroczyli komornicy - i zaczął się Nasz dramat i horror!! TO NAJCZARNIEJSZA RZECZYWISTOŚĆ JAKA PRZYDARZYŁA MI SIĘ W ŻYCIU!!! W ciągu miesiąca chcą zabrać dom jeśli nie będą spłacone kredyty a nikogo z Nas nie stać by spłacić 80 tyś złotych tak więc bardzo prawdopodobne że za niedługo będziemy wszyscy bezdomni:) a najgorsze że spotka to małe dzieci które nic nikomu w tym nie zawiniły.... Zwracam się do ludzi z dobrym sercem i wyrozumiałością o jakiekolwiek datki na konto w PKO BP 93 1020 3668 0000 5202 0293 7977 by pomóc Mi, dzieciom i całej Naszej rodzinie. Za każdą pomoc będę wdzięczny i za każdego dobroczyńcę będę się modlił!! NIE POZOSTAŁO NAM NIC INNEGO JAK TYLKO WIARA W LUDZI, ICH DOBRE SERCA, ICH WYROZUMIAŁOŚĆ I WSPÓŁCZUCIE - to taka smutna prawda bo na porozumienie z bankami i komornikami nie mamy co liczyć. Błagam o jakąkolwiek pomoc i Dziękuję. Jeśli ktoś chciałby się skontaktować z inną pomocą to podaję email: marcopolo0@onet.pl BÓG ZAPŁAĆ!

Gość niewierząca Patrycja
bo jak sie buduje cmentarze zamiast kosciołów to sam rozumiesz stary...

Gość sdfghjkl;
niezły jestes.Juz bym ci wpłaciła symboliczna złotówke za sama odwage. Ot tak sobie na forum prosisz ludzi o kase. Nikt cie nie zna i nie wiadomo ile w tym prawdy.czy w ogóle choć troche na fakcie polega ta hostoryjka.A nawet jesli tak to z jakiej racji ludzie maja Ci wpłacac swoje zarobione pieniadze ,to nie jest jakis wypadek losowy tylko głupota głupich bab.A swoja droga na co liczyly biorac kredyty ? Ze znajda naiwniaków którzy spłaca za nie. No trudno teraz na bruk.W jednym sie zgadzam to nie wina tych dzieci ze maja głupie matki.A rada znajdz normalna kobite a nie takiego tępaka co nie wie co to kredyt.

Gość wierzącyRafał
Dziękuję za każde ofiarowane 10 złotych. Dużo forumowiczów co wpisać w tytule przelewu: "CHCĘ POMÓC RAFAŁOWI" BÓG ZAPŁAĆ !! NIGDY NIE ZASTANIE WAM TO ZAPOMNIANE..... POMÓŻ JEDNEJ OSOBIE I DZIESIĘĆ INNYCH PORATUJE CIEBIE!!!

Gość w Styczniu na borówki?
podumam o tem

Gość dasfwe
Chyba cię pojebało, ani grosza nie dostaniesz naciągaczu 😠

Gość wierzącyRafał
Je#ać sąd, pozdrówka z ulicy dla prawilniaków. Starczy mi na ciuchy z RPK, ELO...