Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anulka2013

CZY probowaliscie FOREVERSLIM lub NOVOSLIM???

Polecane posty

Gość Anulka2013

Witam Czy ktos probowal tych peparatow. Zastanawiam sie nad kupnem i nie wiem ktory wybrac. Chodzi mi o to zeby troszke pohamowac laknienie. Mam zamiar przejsc na diete i szukam jakiegos wspomagacza

Gość dominika krasowska
Foreverslim - straciłam przy nim to co miałam stracić. Nie miałam takiego apetytu, eliminowałam z mojej diety to co kiepskie i traciłam na wadze. Jeśli jesteś jedną z osób, które myślą, że stracą wagę wyłącznie łykając tabletki, to może wogole się nie zabieraj. Foreverslim to wspomagacz - wszystkiego za ciebie nie wykona, ale jeśli uda ci się schudnąć, to efekt będzie na pewno trwały.

Gość karolina darska
Mnie również udało się stracić nadwagę przy tych tabletkach. Cały proces trwał 2,5 miesiąca, od listopada. Najważniejsze jest dla mnie jednak to, że wagę utrzymałam do dnia dzisiejszego. Przez 1,5 miesiąca nie doszedł ani jeden kg, a ja chodzę w spodniach, które po raz ostatni były na mnie dobre... 5 lat temu ;-)

Gość Malina b.
Novolism nie znam, ale przy foreverslimn schudłam 8 kg. Metoda to jazda na rowerze + tabletki + moja autorska dieta warzywna. Zawsze miałam ten sam problem - jadłam mnóstwo słodyczy, przy tabletkach nie miałam na nie ochoty i co najważniejsze, dalej potrafię rezygnować z jedzenia słodyczy ;-0

Po trzech opakowaniach Novoslimu nie spadł ani 1 kg. 160 zł poszło....

Gość ania baucik
Nie znam novoslimu, ale na foreverslim straciłam 7 kg. Pamiętaj, że tabletki to nie wszystko. Musisz eliminować kiepskie przyzwyczajenia, jak najwięcej się ruszać - to podstawa. Wtedy efekty przychodzą. Później już praca nad utrzymaniem wagi, ale to już naprawdę nie jest takie trudne.

Gość Gdynianka34
....Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie chemii typu Chiński meizitang to błędne koło i pewne jo-jo. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do picia suszu Ziół Tybetańskich ale tylko oryginalnych. Nigdy tabletki czy proszki typu Alli, Lida, Linea, Sibutril, Adipex NOVOSLIM lub ASYSTORSLIM i itp. Chińskie wynalazki. Zawsze tylko naturalny susz ziołowy. Oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo naprawdę. Ja przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybet zioła schudłam tak 16 kilogramów....