Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem w ciąży

Jestem w ciąży.

Polecane posty

Gość dsgjdfs,mvl;mkv
zapomniał dodać ze wazektomia jest w polsce zakazana. niech sobie jaja obetnie :D jaki ze mnie prostak wychodzi no ale takie tematy mnie rozkladaja na lopatki. po co sex uprawiał???

Gość Jestem w ciąży
dsgjdfs,mvl;mkv Mam 29 a mój mąż ma 30 lat. Na prawde pisze poważnie. Jak mój mąż dziecka nie chce to ja też nie. Nie mogę stracić męża bo go kocham

Gość dsgjdfs,mvl;mkv
jezus maria. "bo on kocha tylko mnie" "stracic męża dla jakiegoś dziecka" litości nie no obstawiam wiek max 20lat!

Gość A co mąż się nie spodziewa?
Jak mu powiesz to pewnie ciebie obarczy całą winą za tą ciążę.On będzie ten czysty bez winy bo to ty zawiniłaś.Nigdy w życiu nie przełożyła bym dziecka nad takiego męża.Albo będzie ze mną i z dzieckiem albo papa.

Gość Jestem w ciąży
dsgjdfs,mvl;mkv My się kochamy to chyba logiczne że seks uprawiamy ze sobą

Gość daaaaa
wazektomia w polsce jest legalna. autorko nie opowiedzialas jakie u was zabezpieczenie zawiodlo?

co do wazektomii: Wazektomia jako odwracalna metoda antykoncepcji nigdy w Polsce nie była i nie jest zabroniona, ani karalna. Polskie Prawo i Konstytucja gwarantuje Tobie - Obywatelowi, zarówno prawo, jak i obowiązek podejmowania świadomych decyzji o swoim zdrowiu. Zdolność płodzenia jest dobrem indywidualnym i nie należy do społeczeństwa, tylko do konkretnego człowieka. Polskie prawo stale dostosowuje się do rozwiązań zachodnioeuropejskich, gdzie w zdecydowanej większości krajów wazektomia jest nie tylko legalna, ale i czasami, jak w Anglii czy Irlandii, bywa refinansowana przez tamtejsze kasy chorych.

Gość A co mąż się nie spodziewa?
A dziecka nie będziesz kochała? Ciekawe co powiesz jak już maluszek pojawi się na świecie.Nie chce mi się wierzyć że masz 29 lat.

Gość daaaaa
tylko szkoda, ze kobiety nie moga sobie legalnie podwiazac jajowodow. facet moze, a kobieta juz gorsza.

Gość Jestem w ciąży
daaaaa Plastry antykoncepcyjne mąż czasami miał prezerwatywy ale czasami też ich nie miał

Gość cycyrydza
Zabezpieczenie pewnie mi się uda jednak tym razem zawiodło

Gość Jestem w ciąży
dsgjdfs,mvl;mkv Ja go kocham tak jak on mnie i nie chce stracić męża la dziecka

aż mi się nieraz naprawdę przykro robi, jak słyszę, że wolą męża niż dziecko, naprawdę, co do tego że cię kocha... wątpię... Naprawdę wątpię z tego względu, że to też jego dziecko i jest częścią was...

Gość dsgjdfs,mvl;mkv
dwa zabezpieczenia i "taki pech". jasne a ja tańcze w balecie narodowym.

Gość Jestem w ciąży
A co mąż się nie spodziewa? Ale ja pisałam jak mój mąż nie chce dziecka to go odam. Ja męża kocham i tyle w temacie

Gość Jestem w ciąży
A co mąż się nie spodziewa? Nie będę kochać dziecka. Dla mnie mąż jest najważniejszy nie chce on dziecka to ja też nie chce

Gość dsgjdfs,mvl;mkv
mnie też jest przykro, że są takię tępe dziewczyny :(

Gość cycyrydza
Normalny facet jak kocha swoja żonę to chce dziecka ,nie spotkałam jeszcze takiego ewenementu

Gość Jestem w ciąży
dsgjdfs,mvl;mkv Napisałam że mąż miał tylko czasami gumki nie zawsze

Wskaźnik Pearla mówi, że na 1000 kobiet stosujących plastry antykoncepcyjne, tylko dwie zajdą w ciążę, więc czy to jest twoim zdaniem 100%, żałuje naprawde, że nikt nie może zajrzeć w przyszłość i np takie kobiety rodziłyby się bezpłodne, a te co naprawde by kochały i chciały dziecka byłyby płodne, ale takiej sprawiedliwości nigdy nie będzie..

Gość Jestem w ciąży
cycyrydza Mój maż nie chce dziecka. Jak on nie to ja też nie

Gość cycyrydza
Ja mam 35 lat mam 2 dzieci już nie planuję więcej ale liczymy sie z tym że może się trafić takie życie i na pewno nie będę się bała mu o tym powiedzieć przecież sama sobie dziecka nie zrobiłam

Gość Jestem w ciąży
FajnieByćCiężarną Przez 6 lat stosujemy taką antykoncepcje i nigdy problemów nie było

cycyrydza mój ojczym nie chciał dzieci na szczęście, nie wiem jak by było gdyby moja mama mogła, bo mógł przez te lata kiedy są razem zmienić zdanie, tylko przez szacunek do mojej mamy głośno tego nie mówi. Ale założe się, że gdyby im się przytrafiło, to by się nie rozstali tylko byli ze sobą i razem wychowywali