Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taktojapaula

nabla fleure

Polecane posty

Gość taktojapaula

Mam pytanie do Pań, które swój ślub mają już za sobą :) Czy któraś z Was ma może na sprzedanie suknię NABLA FLEURE z kolekcji AMETHYST? Byłabym zainteresowana kupnem właśnie używanej sukni.. Ta akurat wyjątkowo mi się podoba, niestety mój budżet nie pozwala mi na zakup tej sukni w salonie.. Czekam na info :)

Gość Zabiegany Rozbujnik
budżet ci nie pozwala? ING mówi co innego....mała bez jaj albo kasa albo kiecka

Gość kossa na kamień
czy rozwiązalibyscie lokatę bankowa gdyby ktos potrzebował pozyczki a obiecał zwrócić z odsetkami takimi jakie bylibyscie stratni w banku?

hej, na kiedy potrzebujesz suknię? Będę ja sprzedawac na poczatku czerwca. rozmiar 36-38.

hej, na kiedy potrzebujesz suknię? Będę ja sprzedawac na poczatku czerwca. rozmiar 36-38.

Gość nabla fleure
Ja poszukuję Nable Fleure, rozmiar 38-40, 175cm. Ślub we wrześniu 2013.

Rozmiar mojej sukni szytej w salonie w Krakowie to bardziej 38 niz 36. Rozmiar miseczki D,szyta na 177 cm(wliczony obcas). Będzie do sprzedania od konca maja. Zapraszam.

Gość nabla fleure
Ja mam miseczkę C, więc obawiam się, że D będzie na mnie za duże. A masz może dokładne wymiary? W jakiej cenie zamierzasz ją sprzedawać w maju?:)

Wymiary: (zbliżone ) obwód biustu: 98cm, pod biustem:77cm,talia: 80cm, obwod bioder: 94cm, długość od ramienia do pasa:50cm. Cena za jaka chcialabym sprzedac suknię,będzie zblizona sukni na innych aukcjach, cena ok.2000zł, dorzucam prosty welon.

Gość nabla fleure
Dziękuję za szczegółowe informacje, zmierzę się, zmierzę suknię w salonie i będę się kontaktować. Pozdrawiam

Prosze bardzo. Dodam jeszcze,że suknia jest w kolorze złamanej bieli/ecru, taka suknie mierzylam w salonie, mam dosc jasną cerę i w białej nie wygladałam dobrze. pozdrawiam ;)

Gość gość
mam do sprzedania białą suknię Fleure, NABLA , rozmiar 36, kolor biały

Gość gość
prosze o jakieś szczegóły - gdyby_tylko@wp.pl interesuje mnie wzrost, wymiary: biodra/talia/ pod biustem oraz województwo oraz cena