Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest idiotka...............

FajnieBycCiezarna to idiotka!!!

Polecane posty

Gość to jest idiotka...............

Wypowiada się na tematy,o których nie ma zielonego pojęcia:/ Co się wejdzie na jakiś temat,to ona jest wszędzie i wszystko "wie":/ Masakra...dziecko idź do książek!To,że potrafilaś w wieku 20 lat zrobić sobie dziecko,to nie znaczy,że pozjadałaś wszystkie rozumy:/ A z tym polskim i angielskim ginekologiem,to przesadziłaś!Kobieta pyta o dobrego lekarza w UK a Ty jej piszesz,że języka nie zna:/ Idź tępoto poczytaj jakieś książki żeby Twoje dziecko nie wyrosło na taką idiotkę:/

Gość hahahahahahahah
Ciągle ta sama śpiewka :D jakbym czytała o gratce, buhahaha autorko masz jakieś problemy emocjonalne widzę, na nic lepszego Cię nie stać? buhaha leżę i kwiczę :D sezon na FajnieByćCiężarną uważam za OTWARTY!

Gość autorka to ja:D:D
to jest akurat pierwszy temat jaki założyłam:D

to jest akurat pierwszy temat jaki założyłam:D A do Gratki nic nie mam,spoko babka:)

Gość ale bym ci
a was pogięło? przecież ma prawo się wypowiadać w każdym temacie jeżeli ma taki kaprys, to jest forum- a nie informacja medyczna nfz :) czepiacie się jej języka, stylu w jakim pisze , a powiedzcie , gdzie jest napisane ż uczestniczyć w dyskusji mogą brać udział tylko z wyższym wykształceniem, karierowiczki które sie za późno zorientowały że zegar biologiczny tyka, bogate snobki ...

Ja nie mówię żeby się wcale nie wypowiadała... ale jeżeli nie ma na jakiś temat zielonego pojęcia to niech wypowiada się na inny temat:/ Najbardziej wqrwił mnie ten tekst o tym ginekologu w UK:/ Jej znajomi,nie znasz języka itp.:/

Gość ale bym ci
nienawidzę touchpada znowu sobie część tekstu skasowałam ....

Gość autorkapytala tylko
to naprawdę jest idiotka,juz jej czytac nie moge:/

Gość jak miło ze ktoś tez podziela
moje opinie tyle ze ta FajnieBycCięzarna to sama o sobie pisze ze smarkula i lekarz poważnie jej nie traktuje :D i ze kobiety w rodzinie są "dziwne" bo matke żebra bolały jak miała problemy z jajnikiem hahaha,a ona miała zagnieżdżenie w jajniku :D

17:59 FajnieByćCiężarną Miło, że spełniło się to co pisałam w temacie o usunięciu tematu gratki, skoro nie umiecie czytać ze zrozumieniem, to mi was naprawde szkoda waszych dzieci również, bo skoro wy nie umiecie, wasze dzieci również nie będą miały tych umiejętności Większość negatywny wypowiedzi na mój temat chyba powstaje z zazdrości tych biednych staraczek lub tych co nie mogą znaleźć sobie męża a co dopiero zrobić dziecko to moja jedyna wypowiedź na ataki, ponieważ nie zniżę się do waszego poziomu, pokonacie mnie swoim doświadczeniem hahahahahahhahahahha

ale Cię tam jadą:D Mieszkasz z matką,nie masz wykształcenia i zielonego pojęcia o dorosłym życiu i jeszcze piszesz,że ja Ci zazdroszczę!!!:D Niby czego???hahahhaa

No napisz mi czego ja mam Ci zazdrościć???

Gość nbuahahahahahahaha
topik zalozyla gratka, zeby odciagnac uwage od swojej osoby sprawdzone!

nie:) Ja nie jestem Gratka:)

Wpadłam zobaczyć ile tematów nowych się pojawiło a tu surprise! Zmieniłyście sobie ofiarę :D i jeszcze mnie podejrzewa jakaś mundra, że założyłam topic o FajnieByćCiężarną haha jasne. Ja tutaj namiętnie krytykuję takie najazdy, no ale co tam. Bawcie się dobrze dalej :) bye

Gość upupupupupupupuupupupupupup
up up

I po co to podnosicie do góry? Co w tym temacie jest takiego świetnego? Stek bzdur i tyle. Nudne to już.