Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darekZkrakowa

nóż na gardle

Polecane posty

Gość darekZkrakowa

witam mam trudna sytuacje finansowa i nie wiem co zrobic... otoz mam zone i mam dziecko, jestesmy udanym malzenstwem... mam prace, w ktorej jest szefowa... ciagle sie do mnie przystawia, na poczatku byly to rozmowy, zarciki, ale sytuacja zaczela przeradzac sie w cos niebezpiecznego... ona jest swiadoma naszej ciezkiej sytuacji finansowej, zaproponowala mi podwyzke pieniedzy w zamian za seks.... ja powiedzialem ze ja mam zone i rodzine i kocham zone i rodzine, ale ona powiedziala ze albo seks albo wyrzuci mnie z pracy. co robic? z jednej strony mysle sobie to tylko ten jeden jedyny raz, zwykly seks, tak ,,na odczepnego"... z drugiej strony to balbym sie wyrzutow sumienia, nie chce stracic mojej rodziny... co robic?

Gość przemowie bello
podeslij jej kolege..powiedz ze sie zgadzasz na seks ale tylko po ciemku! i kolega zrobi to za ciebie faceci sa za glupi na madre sposoby;)

doprowadz z nią do rozmowy o tym takiej zeby wszystko pucowała co trzeba a ty to nagrywaj. nastepny przystanek - inspekcja pracy, sąd

Gość Kaaika
Nagraj ja jak Ci to proponuje. A potem do sądu z tym idź albo szantażuj ja i zażądaj wielkiej podwyzki.

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nagraj rozmowe jak ona ci to proponuje a potem Ty jak poszantazuj ;)

Gość darekZkrakowa
przemowie bello - ten pomysl jest beznadziejny...

Gość darekZkrakowa
ale jak strace prace to nielatwo znajde nowa a mamy dlugi w wysokosci 5 tysiecy zlotych

Gość darekZkrakowa
...

Gość darekZkrakowa
piszcie