Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZbyszkoZgóry

Wprowadzic podatek dla bedzietnych

Polecane posty

Gość ZbyszkoZgóry

Tak,to by bylo uczciwe.A nie jeden na 2tys na siebie a inny na 4 osoby

To jest właśnie Polak "pies ogrodnika". Zamiast postulować za zniesieniem podatków to chce innym uprzykrzyć życie. Dlatego za komuny było tu tylu konfidentów, TW, i innych mend.

Gość kkkiiikkkaaa
to prowo już było 💤

Gość ZbyszkoZgóry
ja tak uwazam, np w Niemczech jest tzw.bykowe i to uczciwe.Chcesz wygodnie zyc to ponos tego koszty tez

Gość no bo za dużo ludzi jeszcze
chce pracować i płacić podatki w Polsce. Wygońmy jeszcze kilkadziesiąt tysięcy singli. :) A księża też muszą płacić ten podatek w Niemczech?

Gość tak już
Licze że to prowokacja ... ale jeśli nie TO: Ja osobiście ciężko pracuje aby coś osiągnąć każdego dnia zmagam się z przeciwnościami życia codziennego nad którym tak tu codziennie płaczecie na kafeterii. Dlaczego mam płacić za czyjąś nieodpowiedzialność. Przecież każdy średnio rozgarnięty człowiek wie że jest cięzko i nie porywa się na coś na co go nie stać. Ja nie mam dzieci - chce je mieć - nie mam mieszkania i tak jak wcześniej pisałam cięzko pracuje aby je mieć. Wtedy dopiero zastanowię się na dzieckiem. Tak wiem napisze ktoś że co będzie potem że przyrost naturalny, emerytura .... Przecież już dziś widać że zawiść ludzka, pogoń za pieniądzem, zatracanie wszelkich zasad ...jeszcze troche i ludzie wykoncza sie nawzajem ehhh współczuje przyszłym dzieciom

Gość ja ci odpowiem powaznie
niektorzy sa bezdzietnymi singlami nie z wyboru...