Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trocheeeezeschizowana

czy jest jakas szansa na ciaze ??? kupowac test ?

Polecane posty

a rzez 6 mój okres był bardzo obfity. Ostatni normalny okres miałam 1 listopada. Trwał 7 dni. Potem bardzo dużo chorowałam. 2 x brałam antybiotyk , wysoka gorączka itp. 5 grudnia okres dostałam , był trochę spozniony. Pierwsze 2 dni normalny, potem bardzo słaby. W dodatku sporo skrzepow. Teraz okres dostałam już w terminie (29 dni) . Wczoraj był bardzo bolesny , i aż sie ze mnie lało. Tak samo dzisiaj do południa. Teraz nie mam prawie nic ( 2 dzien) . Dodam, ze strasznie czesto sikam . Czy to moze być jakas W ciąży nie jestem, jedyny kontakt z penisem miałam 10 listopada , ale byłam całkowicie ubrana. Zaczynam popadać w schizy i mimo, ze wiem ze to raczej nie ciążą rozważam zrobienie . Jest jakikolwiek sens ? Miałam normalna ( chyba ) owulacje, zmieniało mi sie libido, szyjka też zmienia swoje położenie. Aaaa i piersi tez bolały przed okresem, teraz juz nie. Jest jakiś sens robienia testu ? No i bardzo duzo sie stresuje ostatnio .

Gość do trocheeeezeschizowana
Ile masz lat ?

17

Up up . Proszę o odpowiedź. Iść do lekarza ?

Gość mozesz isc do lekarza
ale psychiatry

Gość myskaff
nie jestes w ciazy, masz chore urojenia, widac ze nie jestes gotowa do seksu skoro boisz sie ciagle o ciaze!!

Gość trochezeschizowana
Wiem, ze nie jestem gotowa . Chodzi mi bardziej o to czy skąpy okres moze być przyczyną choroby i czy powinnam to uzgodnić z lekarzem ? Co do ciąży, też uważam , ze nie jestem. Ale coś dziwnego dzieje sie w mojej głowie i sobie wmawiam rozne głupie teorie...

Gość laovejaroja
Okres moze sie zmieniać. To , ze przez 6 lat miałas bardzo obfity, nie znaczy , ze teraz nie moze sie zmienić. Ja bym była spokojna. Po pierwsze : jeżeli zmieniał Ci sie śluz to możesz być pewną , ze w ciąży tak nie jest. Po drugie : bol piersi w ciąży nie pojawia sie od tak i znika. Po trzecie : W spodniach nie zachodzi sie w ciążę. No i nawet jeżeli to nie miałabys skrzepow , bo byś poronila. Jak chcesz idź do lekarza, ale wydaje mi sie , ze wszystko jest ok. Ps. Wyklucz ciążę na 100% , nie ma sensu kupować testu.