Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ameliaaa1985

dlaczego faceci nie chca zwiazku, tylko ff?

Polecane posty

Gość ameliaaa1985

no dlaczego panowie??

Gość ghbfvn
lepiej poruchac raz na jakis czas niz miec codziennie marudzaca i grubnaca zrzede

Gość Czesio ze wsi
Bo nadajesz się tylko do ruchania

Gość skutku gryf
Przecież to kobiety nie chcą związków skoro zgadzają się na takie układy.

Gość PanParówka
ja chce zwiazku ale tylko z dziewica !!

Gość bronto
18:17 [zgłoś do usunięcia]skutku gryf Przecież to kobiety nie chcą związków skoro zgadzają się na takie układy. x to po co proponują idioto myśl trochę :D X Dlaczego ? Bo są bachorami a nie mężczyznami

Gość dzieciaku uspokoj sie
Bo posadze cię w kacie

Gość PanParówka
jak kobieta moze chciec zwiazku z porzadnym facetem jak miala kilkanascie sex przygód :D to smieszne !!!

Gość ameliaaa1985
Nigdy nie bylam w ff i nie bede. Ale juz 2 facet mi to proponuje. Ci brzydcy zauwazylam, ze chca zwiazku, a ci fajni ff. Wiec bede sama chyba.

Gość bronto
No na prawdę jakim kretynem trzeba być żeby to kobiecie proponować :o

Gość PanParówka
albo przecietny i madry albo ladny i glupi :D wybór jest prosty albo chcesz zeby traktowali cie powaznie albo jak szmate !!

Różni ludzie nie chcą związku, nie tylko faceci, ale i kobiety, wiec nie uogólniaj. A ty widocznie takich ściągasz na siebie. Ja akurat chce związku i wszystko wskazuje na to,że ułoży mi się z Fiku Miku :)

Gość el gorre
a co to jest FF ??

Gość bo faceci tacy
to prymitywy i tak o niczym innym z takim nie pogadasz nawet :D

Gość PanParówka
amelia a ilu mialas parnterów sexualnych jak wiecej niz 0 to juz jestes po ff :D glupia dupo !!?

Gość martynoska
bo unikają odpowiedzialności i nie chcą się wiązać - wygodniej tak im jest. Ja szukam cały czas kogoś kto nie będzie męską prostytutką, kogoś kto sam będzie szanował siebie i osobę z którą jest

Gość oby linii
Wyśmiewanie mężczyzn, którzy uznają seks tylko w związku to macie takich jakich stworzyliście.

Gość PanParówka
alez kobiety to sa prostytutki :D jestes sama jestes juz po 1 sexie to znaczy ze jestes tylko materacem do bzykania !!

Gość el gorre
zarówno kobiety jak i mężczyźni unikają odpowiedzialnośći - to kwestia charakteru, wyznawanych wartości a nie płci :P

Gość ameliaaa1985
Mialam jednego partnera, ale zerwalam z nim zareczyny. Doszlam do wniosku, ze nie chce z nim byc dliuzej, a na pewno cale zycie:( zaczal mnie draznic, zaniedbal sie tzn utyl, nie mial zadnej pasji, tylko by w domu siedzial. Nie pasowalismy do siebie, ale to okazalo sie dopiero po tym, jak poczul sie pewniej i przestal udawac. Oddalam mu pierscionek:( Zostane sama na zawsze i ok.

Gość martynoska
el gorre masz rację :)

Gość samemu zawsze najlepiej
takkkkk

Gość PanParówka
no coz amelia jak myslalem :D lepiej unikac takiej kobiety jak ty :) jestes dnem !!

Gość martynoska
ameliaaa1985 - ja miałam podobnie - przed slubem się rozstałam, więc cię rozumiem

Gość bo to tak jest że
faceci niektórzy to typowi samce nastawieni tylko na zaliczanie samiczek kolejnych kolejnych kolejnych i jeszcze sie tym chwala i myślą że to niebywały [ w ich mniemaniu sukces ] Ale są też tacy którzy chcą zwiazku i mają udane związki ale ja chyba ten moment lączenia się w pary przegapiłam bo miałam inne wartościowe zajęcia nauke itp.. i powiem wam szczerze że wcale nie żałuję tego bo przynajmniej mam wykształcenie pracę i mogę liczyć na siebie a gdybym zamiast sie uczyć zawracałą sobie głowę facetem to studiów mogłabym nie skończyć i co ? wyszłabym za jakiegoś faceta który po latach zostawiłby mnie dla młodszej a ja byłabym sama bez pracy , bez wykształcenia bez niczego ... A teraz mam pracę i zadowolenie z życia a że nie mam faceta to znów żaden problem ludzie mają większe problemy .. Zawsze trzeba znależć pozytywy danej sytuacji :)

Gość PanParówka
amelia znajdz sobie kogos o sexu i nie oczekuj zwiazku po tym co napisalas !! to takie glupie ! taki glupi powód zeby z kims zerwac ! dziwka !!