Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olawd

stomatolog dla 4-latka w UK

Polecane posty

Gość envenvejhn
olawd,a Ty z aczyje p[ieniadze sie utrzymujesz,jak nei za mezowskie :-) Te Twoje własnorecznie wypracowane pieniadze starczył by ci na to wszystko co teraz wpsonie z mezem macie?:-) wątpię :-)

sorki ja koncze ta ciekawa wymiane zdan bo ide robic ciekawsze rzeczy . dzieki tym co mnie popieraly a tym drugim zycze fajnego zycia

Gość envenvejhn
olawd,ty etz mozesz prezegrac w sadzie,bo maz d\udowodni,ze pracowałas ,ale zarabiałas tyle co kot napłakał,wiec bardzo mało do wspolnego majątku włozyłas :-)

olawd ja mysle, ze nie ma co tracic czasu na trola. Bo jak widac nic do niej nie dociera. Tak jak ci pisalam wczesniej na stronie nhs znajdziesz stomatologow z twojej okolicy. Umow sie na wizyte i juz.

Gość envenvejhn
olawd,\nagle masz ciekawsze rzeczy do zrobienia,ale przez długi czas przekomarzasłas się ze mną :-) nie szkoda ci było czasu na mnie:-)

tink! tez tak sadze - dlatego juz zmykam . milego wieczoru

Gość envenvejhn
tink! olawd Wybaczcie,ale już starciliscie duzo czasu na mnei :-) Były byscie madrzejsze gdybyscie nie reagowały na me posty :-) teraz,to juz nie odchodzicie z honorem :-)

no kurna nie dasz mi odejsc od kompa - nie , nie stracilam czasu , bylo ciekawie . fajnie poznac ludzi ktorzy maja troche jadu w sobie - bo na co dzien jakos ciezko mi takich spotkac :P

Gość envenvejhn
olawd,tobie ciezko w ogole kogos sensownego w realu spotkac,kto chciałby byc dla ciebie znajomym,bliskim przyjacielem,bo jakbys miała takich w swoim otoczeniu w GB,szczególnie wśród rodowitych anglików na poziomiem,top bys na polskim forum nie pytała o stomatologa w GB :-)

Przynajmniej wiem jaki beton z ciebie :D i wogole ty wiesz co to honor??

Gość envenvejhn
tink!,cha,cha,za to ty wiesz co to honor :-) Wąłsnie pokazujesz ,ze wiesz o nim wiele klikajac ze mną :-)

a co ma jedno z drugim?? Buhahahaha dorabiasz sobie jakas chora ideologie sloneczko :D

Gość envenvejhn
Wycofać się, wyjść z honorem :-) gdybys była honorowa,to byc dawno ze mną nie klikała,nie udawadniałaswojej racji :-) Po prostu karmisz trola,autorka tez to robiła ,a trzeba było wycofac sie z dyskusji ze mna na samym poczatku :-)