Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina z konstancina

Co wy widzicie w Zarze?

Polecane posty

Na czym polega fenomen Zary? Wyczytałam, że jest to jedden z najbogatszych ludzi świata ! Dorobił się na zwykłych ciuchach... ani ci to one nie są tanie, ani ładne, ani dobrej jakości. Dlaczego tam tyle kobiet kupuje? Bo teraz Zara jest modna? Może ktoś mi to wytłumaczyć?

tzn. ten facet od Zary jest jednym z najbogatszych :P

Gość tez nie rozumiem tego
fenomenu zary, h&m, reserved czy innych sieciowek. doslownie na palcach jednej reki mozna policzyc fajne ciuchy z danej kolekcji.

Gość fenomen....
przecież to chodzi o to,że tak jest drogo ..znaczy dla Polaków....- patrząc na zarobki oczywiście

Gość nie wiem jak wy..
ale ja wole od Zary np Cubusa

wiec ide zara do lumeksu sie obkupic, bo stary zjezdza ze zmywaka z uk na swieta wielkanocne, wiec musze wygladac pieknie

Gość bedzdzietna z wyboru!
zara syf najgorszy sczegolnie w pl ceny kosmos chinolem daje ale poki kochaja przeplacac

Gość jiojiojo
wole zare niz lachmany z c&a czy h&m, to jest dopiero syf

Gość bedzdzietna z wyboru!
zara syf najgorszy sczegolnie w pl ceny kosmos chinolem daje ale poki kochaja przeplacac

Gość tipq
h&m jest akurat ok dla mnie. Ale Zara nie zachwyca mojego gustu albo raczej rzadko zachwyca. lubie TOPSHOP

Gość dokladnieeeee
,,lachmany z c&a czy h&m,, C&A - beznadzieja a jak wchodze do h&m to tam tylko po bielizne,

Gość tipq
lachamny z h&m? nie wiem jak jest w Polsce, ale jak jestes gotowa kupic porzaniejsza rzecz troche drozej w h&m mozna dostac dobre rzeczy. fakt maja sporo szmat, ale trzeba wyhaczyc dobra jakosc ;)

elegancję, minimalizm i kobiecość. co do jakości - nie mogę powiedzieć złego słowa. nigdy żaden ciuch mi się nie rozerwał/zbiegł/rozciągnął. nie wiem skąd takie negatywne opinie :O 🖐️

Gość anonllliimmmek
sieciowka jak kazda inna;P lubie zare,ale wole h&m,house,bershka,pull and bear,new yorker,reserved:P

Gość wędrowne kopyto
mam lepsze pytanie: dlaczego teraz w sieciówkach są praktycznie same zwężane dzinsy? One: -skracają optycznie nogi -sa niewygodne Pasują na 175 modelke z nogami jak patyki, na normalnej 164 cm kobiecie z normalnymi nogami nie wygladają dobrze...

Gość januszszekk
to następne pytanie: czemu laski teraz wyglądają wszystkie tak samo ??? niech medrzec odpowie, bo ja nie ogarniam .

Gość piciu piciuuuuu
fakt. gdzie nie wejdę dżinsy silm, ciezko je nawet na dupe włożyć wyglada sie jak ostatni debil a robię w huj dużo tego badziewia.

Gość Caly widz polega podejsciu
do sprawy.W Polsce nadal pokutuje ,ze rzecz musi byc dobrej jakosci,porzadna ,trwala i sluzyc ma lata.Niestey na zachodzie nikt w taki sposob nie mysli, ciuchy sa tanie,materialy byle jakie ,za to najmodnijesze.I o to wlasnie chodzi.Nastolatke stac na najmodniejsza kiecke ,czy bluzke i bez zalu wywali po "sezonie" by nabyc nastepny modny ciuszek. Nikt nie chodzi latami w tych samych kurtkach ,spodnicach,sukienkach czy spodniach.Na tym polega miedzy innymi fenomen Zary i np angielskiego Primarka.

Nic :P Nie chodze do tego sklepu :P W H&M kupuje tylko i wylacznie meskie koszulki z dlugim rekawem. poza tym u mnie H&M to jak drozszy lumpex :P bardzo lubie Reserved ! Szczegolnie kolekcje limitowana tzn. Star wars, batman, ulica sezamkowa itp.

O ile zary nie lubię, o tyle w h&m nieraz znajdę jakiś fajny ciuch. Mają świetne czarne żakiety

zara to Twoja stara nie lubie jej, przecietne a drogie :/ i tylko bloggerki sie chwala ze ojeju co to nie kupily

Gość mieszkanka Londonu
Nie zauwazylam, zeby byl jakis szal na ubrania z Zary. Moim zdaniem maja dosyc fajne rzeczy w przystepnych cenach.

Gość w zwęzanych spodniach wyglada
się jak kiełbaska !!! na obcasach jeszcze ujdzie, ale w trampach czy balerinkach to tragedia. Chyba że ktoś nie ma bioder i ma meską sylwetke...

w zwęzanych spodniach wyglada ale cóż nosic jak innych nie ma? skoro zwezane spodnie sa zle to czy bez nich (w sensie ze jakies spodnice krotkie) ale w rajstopach tez sie tak wyglada?

Gość a dlaczego laski wkładają
spodnie do butów? ktoś powiedział że modne i wszystkie tak robią :/

Gość 3454545656
tak samo z tymi obrzydliwymi butami wyglądającymi jak kopyta, ohyda

ja tam nic nie widzę więc nie wszyscy coś w tym widzą interesującego