Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajnalka

Do kobietek ktore nie maja orgazmu pochwowego !!!!!!!!!

Polecane posty

Gość fajnalka

jak sobie radzicie? ja bardzo chcialabym poczuc orgazm kiedy partner jest we mnie, niestety dochodze tylko podczas palcowki a sam seks nie sprawia mi zero przyjemnosci :/ :/

Gość fajnalka
nie ma takich?? :p

Gość ludzki przedmiot
A nie możesz masować łechtaczki, albo mężczyzna żeby masował podczas gdy samiec ma umieszczone prącie w Twoim narządzie rozrodczym? W odbycie też może mieć penisa i w tym samym momencie palec na klitoris.:(

Miałam taki sam problem na poczatku, zanim poznalam swoje cialo, i partnera. Potrzeby sie zmienily a raczej uwydatniły: potrafię dojść gdy robi mi minetkę, potrafię skończyć gdy masuje mnie od tyłu potrafię o dziwo dojsc gdy lezy na mnie a ja mam mega wyprostowane nogi, ruchy sa utrudnione ale wtedy jego cialo i skora dotyka mojej lechtaczki i jakims cudem dochodze i dwa razy moze mialam dzieki tej pozycji orgazm mysle ze pochwowy, choc zwykle nie mam takich potrafie dojsc gdy mam masarz z lizaniem ze tak to brzydko nazwe potrafie skonczyc gdy uprawiamy sex a masuje sie sama lub on mnie i tak mozna wymieniac sposobow jest mnustwo tylko trzeba je wyprubowac i experymentowac,wprowadzac pomalu w zycie, powodzenia z tym

Gość Jan Oborniak
wazne-> "potrafie dojsc gdy mam masarz z lizaniem ze tak to brzydko nazwe" A czy ten masarz oprócz kwiatów przynosi Ci na randkę doskonałe własne wyroby wędliniarskie? I bynajmniej nie mam tu na myśli parówki, która jest, że tak to brzydko nazwę - u każdego masarza w standardzie. :)

Gość fajnalka
ja uprawiam sex dop or 7 mies moze to jest problem :s

czepiasz się literówki, a ja po drinku jestem, a parowki nawet wlasnej nie ma w standardzie bo masazysta ma swoje 10 palcow o o tym raczej myslalam, :)

Gość Jan Oborniak
A zrozumiałaś do jakiej zabawnej sytuacji doprowadziła Twoja "literówka" ? Wydaje mi się , że nie :)

fajnalka - tu jest ten sęk gdyz poniewaz dopiero jak sie nauczysz swojego ciala i potrzeb zdobędziesz troche doswiadczenia i sprawdzisz juz cala kamasutrę to napiszesz tutaj zupelnie cos innego uwierz mi tak tez bylo w moim przypadku, myslalam ze zycie bez orgazmow pochwowych nie ma sensu, ale jednak to nie tak, dzieki Bogu!

Gość ja jestem 10 lat po
slubie i mam tylko orgazm jak masuje łechtaczke innego nigdy nie miałam :(

janie-sytuacja mega zabawna tylko ze nie w temacie na jakim sie skupilam, wybacz:)

Gość literówka, a brak znajomości
podstaw w pisowni polskiej, to jednak spora różnica. Zamiast za "masarze", weźcie się z partnerem za ortografię może?:P

Kobieta, która ma orgazmy łechtaczkowe nie narzeka, że nie ma pochwowego tylko korzysta z tego, co ma. Wniosek - nie miewasz orgazmów.

Gość nie cierpie masowania
lechtaczki podczas seksu brrrrrrrrrrrrrrrr jak juz to na jezdzca albo od tylu musi byc organzm pochwowy a najlepiej 4 jeden za drugim. i nie cierpie jak partner dotyka moja lechtaczke jedyne co moze to ja LIZAC a orgazm lechtaczkowy i tak sie dla mnie nie liczy :P bez pochwowego seks dla mnie PORAZKA

z tymi orgazmami to nie jest takie proste bo kurcze kazdy z tych "innych" niz lechtaczkowy mialam na trzeźwo, no i w specjalnych warunkach czyli bylam mega podniecona i mega skupiona na orgazmie, to jak jakas kurde technika dzialania, trzeba by bylo instrukcję stworzyc ktorej jednak sie stworzyc nie da, przykro mi bardzo.

Gość plejboj mansion
a ja nie lubie bolca w cipce, drazni mnie to ale sie poswiecam, masowanie lechtaczki to jest to

Gość HCJ
wielkość, wielkość tez ma znaczenie. Ja np. nie dochodziłam jak facet miał mniejszego, ale obecnie dochodze za każdym razem :) ale jeśli zaczelas wspolzycie ok 7mscy temu to masz jeszcze czas ;) powodzenia :)

ty literowka, a ty z ortografii to same 6 tak? i nigdy sie nie mylisz? tutaj to zawssze ktos ma problem z czyjas ortografią zamiast skupic sie na temacie, gryzie cie rz to wyjdz z topiku i już, problemy

Gość niejest waznejaki
nie wazne jaki orgazm wazne zeby byl jakikolwiek, ale by był

Gość plejboj mansion
dla jednych niewazne dla innych wazne, nie ma co uogolniac

Gość Jan Oborniak
masarz to taki pan co wyrabia wędliny - tego puzzla Ci brakowało :)

Gość 3000 zloty miesiecznie
dla mnie pochwowy musi byc ale nie JEDEN bo po jednym dopiero nabieram smaku najlpeiej 2-4 i jak pisalam orgazmow lechtaczkowych NIE LICZE bo nie lubie i nie musze miec. bo to nie to samo.

Gość niejest waznejaki
zazdroszcze jesli jakas kobieta ma i taki i taki, to niesamowite, ze mozna miec dwa rodzaje:)

Gość 3000 zloty miesiecznie
analny tez moge miec i szczerze wole analny niz lechtaczkowy kocham orgazmy pochwowe odlot :-)

Gość jaka jest roznica w %
pomiedzy orgazmem analnym a pochwowym czy łechtaczkowym? ktos potrafi podac stopien podniecenia , jest jakas roznica?

Gość gogow
A ją nie mam żadnego i żyje

Gość plejboj mansion
orgazm analny? ktosc chyba odjechal

Gość jaka jest roznica w %
gogow- nie masz bo nawet samemu nie potrafisz tego zrobic b y miec?

Gość arnold szawarceniger
orgazm analny jest fajny :P

Gość plejboj masion
tak arnoldzie, rytmiczne uderzenia w prostate musza byc przyjemne