Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .wredna zołza.

Uczeń na facebooku nazwał mnie wredna babą, i od tej pory dostał juz 5 jedynek

Polecane posty

Gość .wredna zołza.

dzis była 5 jedynka, na powitanie po świętach :) hehe ciekawe jak mu bedzie wesolo z jedynką na półrocze :) hehe :)

Gość ixyyyyyyyyyyy
nie masz co robic w domu tylko szpiegowac uczniow? myslisz, ze wszyscy maja takie dobre zdanie o tobie? mial racje nazywajac cie wredna baba P.S. marne prowo :o

Gość wrocław i anka
po pierwsze nie wierze,ze to pisze prawdziwa nauczycielka. po drugie - marne prowo ..jakies 2/10 nuda czy za duzo alko w samotny piatkowy wieczor?:P

Gość nnnnnnnmm,m
miał rację

Gość dfssdsadfdfs
.wredna zołza. dzis była 5 jedynka, na powitanie po świętach hehe ciekawe jak mu bedzie wesolo z jedynką na półrocze hehe - Ty się idiotko nie nadajesz na pedagogai i nauczyciela. prawidłowo cię nazwał. Ocenia się za wiedzę. prywatne upszedzenia sobie stosuj w domu do męża. Daci raz i drugi w ryj, to się uspokoisz. właśnie dlatego baby nie powinny pracowac, tylko stac przy garach. jesteście nieprofesjonalne. w pracy prędzej zniszczycie firmę, ale żeby tylko dopiec nielubianbej osobie. Przedkładacie prywatne upszedzenia nad pracę.

Gość dfssdsadfdfs
Jesteś żałosnym upośledzonym stworem. Jedynie nieudolną imitacją człowieka Homo sapiens.

Gość .wredna zołza.
jak ja chodziłam do szkoły też zadarłam z nauczycielem na polu prywatnym i leciały jedynki aż do pewnej wspólnej wizyty w toalecie ;)