Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulina44455

Czy jest jakas szansa, że zajdę w ciąże?:(:(

Polecane posty

witam:) 11 dc odbyłam z chlopakiem stosunek pełny, ponieważ chcemy miec dziecko. i tu jest moje pytanie czy mogłam zajśc w ciaze? teraz jestem w 14 dc. moje cykle trwaja 27,28 dni. po jakim czasie moge zrobic test? bardzo proszę o odpowiedzi.

dziwne że chcesz mieć dziecko a nie wiesz że testy wykrywają około 14 dniową ciążę.

Gość j.w. masz racje
ona na bank nie chce miec dziecka :D

Dla waszej swiadomości bardzo chcę miec dziecko? tylko ja nie jestem tak doświadczona jak wy!!! wy mówicie do 14 a ja słyszałam ze od 6 dnia po stosunku. wiec widzicie. Nie musicie sie mnie wyśmiewac ani pisać takich rzeczy bo po prostu spytałam|!!

Gość ja chcesz mieć dziecko czemu
piszesz ze w 11 dniu cyklu odbyłaś pełny stosunek, częściej się nie da? :D Może uprawiaj seks raz na rok i pytaj czy zajdziesz w ciąże :D 🖐️ :classic_cool:

Gość fdsatroba
chcesz mieć dziecko z chłopakiem? a z mężem to już nie łaska?

Gość daaaaa
a nie lepiej jakos z glowa to wszystko zaczac. slub pozniej dziecko. jak piszesz, ze z chlopakiem cos tam cos tam, widze pare dwoch dzieciakow co ledwo skonczylo 20 lat.

Gość daaaaa
*bez dwoch

Gość widocznie jakiś cienki bolo
jak by ciebie dobrze wychędożył to byś się nie pytała !!!!!!!!! :)

Gość roladinia
jak naprawdę chcesz zajśc to bzykaj się codziennie po kilka razy

Gość Jacek i Placek
Aby nie tracić kasy, zrób test dopiero po spodziewanej miesiączce (jeśli zacznie się spóźniać). Jak masz cykl 27-28 dniowy to jajeczkowanie najprawdopodobniej powinno nastąpić w 13-14dc. Ale plemniko mogą przeżyć do tygodnia w pochwie to jest zależne jakie tam mają warunki... Musisz być cierpliwa, a najlepiej to jak tu piszą częściej odbywaj stosunek...

WIDZĘ ŻE NIE WSZYSCY NA TYM PORTALU MAJĄ POUKŁADANE W GŁOWIE. NIEKTÓRZY SĄ PO PROSTU BEZCZELNI. NIE ZACHODZĘ W CIĄŻĘ CIĄGLE WIEC NIE WIEM JAK TO JEST!!! TERMIN ŚLUBU DLA WASZEJ ŚWIADOMOŚCI MAM NA KWIECIEŃ. DOBRA, KONIEC TEMATU BO WIDZĘ ŻE TYLKO JEDNA OSOBA MOGŁA MI NORMALNIE ODPOWIEDZIEĆ. DZIĘKUJĘ Jacek i Placek