Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość każda chce być księżniczką

kobiety lecą na kasę ponieważ są leniwe

Polecane posty

Spotykałam bogatszych,. Podrywali mnie, chcieli dłuższych związków ale mi się nie podobali. Mój facet dorównuje mi poziomem. Jest bardzo wykształcony, inteligentny, przedsiębiorczy, ma super pracę ale jest z biednej rodziny. Mi to nie przeszkadza. Rodziców się nie wybiera. Ja sama mam swoją kasę. I z nim się podzielę. Nie muszę polować na bogatszego, żeby żyć na poziomie.

Gość haye
ok teraz rozumiem. Widać że jesteś osobą ze zdrowym podejściem do życia, chociaż niepokoi mnie tylko fakt że nie znasz żadnego człowieka, z poza swojej "złotej klatki" kogoś dzięki komu żyję się lżej, kto wykonuję coś czego się byś nie zdecydowała robić........ P.S. wiem że nie o tym jest temat ale jakoś z postu tak wyszło...

Gość ODPOWIEDŹ OD FACETA
DO :* . JAK JUŻ KIEDYŚ PISAŁEM W TEMACIE, JESTEŚ Z TYCH KOBIET KTÓRE SAME COŚ SOBĄ PREZENTUJĄ , MAJĄ SWOJĄ KASĘ I NIE SZUKAJĄ FACETA JAKO SPONSORA. SZCZERE GRATULACJE. JEDNAK WIELE KOBIET PRZY WYBORZE FACETA KIERUJE SIĘ TYM CO TEN FACET ZAPEWNI. WOBEC CZEGO ZAMIAST TO ROZWAŻAĆ TRZEBA PRZYJĄĆ ŻE TAK JEST. CHCE FACET PIEPRZYĆ FAJNĄ DUPĘ MUSI JEJ ZA TO ZAPEWNIĆ ODPOWIEDNI POZIOM ŻYCIA WYNIKAJĄCY Z JEGO FINANSÓW. TAK JEST.

ODPOWIEDŹ OD FACETA - Dziękuję ale myślę, że takich kobiet jest całkiem sporo ;) haye--- myślisz, że tak łatwo wyrwać się z tej ,,złotej klatki"? Ludzie biedniejsi też potrafią być niemili. Na studiach chciałam się zaprzyjaźnić z kilkoma dziewczynami. Na początku ok ale z czasem stawały się zazdrosne i złośliwe - o ubrania, biżuterię, nawet o to co jem. Zaczęły się uszczypliwe uwagi więc to nie jest takie proste. Chłopcy trochę inaczej to postrzegają ale też nie wszyscy.

Gość haye
do kropki ech wy kobiety. Zazdrość pośród facetów też występuje lecz nie przybiera takich form jak naśmiewanie się z kogoś z tego powodu że komuś się lepiej powodzi. Częściej przybiera formę znalezienia kozła ofiarnego w grupie z którego jest beka, ale nie miewa na to wpływu sytuacja materialna lecz zupełnie inne cechy które są wyśmiewane. Szkoda że nie masz jakiś pasji, oprócz zarabiania. Ja dzięki hobby w grupie którą tworzyliśmy poznałem masę różnych ludzi z całego przekroju społecznego i to jest dla mnie "największe osiągniecie" jeśli chodzi o sukcesy w tej dyscyplinie. Pozdrawiam

Kto powiedział, że nie mam pasji? ;) Mam bardzo dużo zainteresowań ale w zasadzie nie wychodzą one poza okręg moich najbliższych znajomych - których także posiadam. Ale wiem o co Ci chodzi. Mój kolega jest modelarzem i zaprzyjaźnił się z bardzo wieloma różnymi osobami które poznał na forach albo wystawach. Fajna sprawa ale pożera bardzo dużo czasu.

Gość kamil jgora
wśród facetów istnieje zwyczaj wyśmiewania się z samochodów kolegów, że nie BMW i nie Golf z mojego Lexusa jest w miasteczku polewka że hej, ale ja go lubię, bo jestem dżentelmenem na psychotropach

Gość każda chce być księżniczką
Wykształciłam się i teraz sama bardzo dużo zarabiam bo znam się na tym co robię. Rodziców sobie nie wybierałam A napisz mi gdzie są Ci bogaci faceci? Bo ja ich nie widzę w swoim otoczeniu. No chyba że facet zarabiający 5 tys to dla Ciebie bogaty. nie zapomnij paniusiu że wykształciłaś się dzięki ułomnemu systemowi edukacji i starym , a wiem , ze dla ciebie bogaci zaczynają się od ceny wywoławczej 100 tysiecy , bo innych wokół siebie nie masz , by ci wstydu nie przynosili , a twoja skromność i pycha nie pozwala ci sie kręcić niżej :D inne maja tak samo ale to wynik kobiecej próżności :D

Gość zaprawdę powiadam wam
są leniwe i materialne :(

Gość suuuuuuuuuuuucze
!

Gość w czym ty się tak
wykształciłaś,że 5 tysięcy miesięcznie to dla ciebie mało

Gość w czym ty się tak
to,że rodzice są zamożni,może mają jakąś działalność,to jeszcze brzmi wiarygodnie,nie ma takich studiów,żeby dla kogoś po nich 5 tysięcy złotych miesięcznie to było

Gość cudownie cudnie
haha. Jestem po 30, nigdy nikt mnie nie sponsorował, byłoby to poniżej mojej godności. Ponad 10 lat pracuje w prywatnych firmach, starałam się zrobić karierę. Nie wyszło do końca, zostawałam po godzinach, po powrocie do domu nie miałam już siły ani ochoty na wyjścia. Byli rożni faceci. Podstawa- facet szuka sexu bez zobowiązań, jakkolwiek odpowiedzialność przeraża mężczyzn, tylko hasanie i zabawa i tak bez końca, do momentu kiedy im sie to nie znudzi i koledzy się powyruszają przez zaobrączkowanie. Taka k... jest prawda!!!

Gość cudownie cudnie
Usłyszałam kiedyś od pana po ponad pól roku spotykania się, że między nami jest mezalians! To ja byłam mniej sytuowana. tak więc nie generalizujmy. Dodam, że spotykał się ze mną bo to dobrze wygląda prowadzać na spotkania z przyjaciółmi piękna kobietę. Wnioski - rozumiem kobiety, które chcą czegoś od życia (materialnego) i stawiają warunki, bo czas płynie i nic nam tego nie zwróci.

Gość do cudownie cudnie
uprawialas seks bez zobowiazan? :O

O cholera, już nie przesadzajcie, że ja patrzę tylko na takich od 100tys :D Raz się spotykałam z jedynym, który miał na miesiąc może 30 tys... I kochani są zawody, w których zarabia się dobrze ;) Poza tym nie poszłam w ślady rodziców. Wybrałam totalnie inną ścieżkę rozwoju zawodowego.

Gość oczywiście,że dla lekarza z
praktyką,praktycznie cały czas na dyżurze,to 5 tysięcy to mało,w jakich innych zawodach to nie wiem,gdzie można tyle zarabiać,zdradz o co chodzi,

nawet mało który notariusz tyle zarabia,tam też zaczyna się walka o utrzymanie

żeby to 5 tysięcy to było mało,co to są za jakieś studia

Widać że autora ktoś skrzywdził i próbuje się dowartościować w nieudolny sposób ;) Rób z siebie dalej błazna pośmiejemy się wszyscy :o

Tak jak pisałam jest ich wiele : Programista, grafik, specjalista SEO, analityk systemów komputerowych.

kobiety są leniwe. rozleniwiają się od wieków, ale ja z pewnością (i z ulgą) mogę o sobie powiedzieć, że nie jestem materialistką :)

Gość kamil jgora
5 tysi poza miastami wojewózkimi to jest dobra kasa