Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DonaOna

Zaparcia u niemowlęcia

Polecane posty

Przystawiałam dziecko, ale jak nic nie leciało to co miał jeść? położna w szpitalu załamała ręce, siedziałam tam tydzień, przychodziła kobieta od laktacji i poradziła przystawianie, laktator i herbatki. mleko nie przyszło i koniec. Niektóre kobiety jakbyś nie wiedziała nie mają pokarmu. ot taki kaprys natury..

Gość kasiula...0712
Mi jeszcze położna dała jeszcze jeden sposób żeby pomóc dzieciątku....włożyć mu malutki kawałek mydełka dla dzieci oczywiście:) wtedy dziecko samo zrobi kupke z poślizgiem:) nie przyzywczaja sie do pomocy termometrem Do tego naprawde zastanow sie nad zmiana mleka. moja corcia prawie dwa miesiace byla na nan pro ha kupy byly okropnie zielone i smierdzace, postanowilam sprobowac ze zwyklym nan. Bo nie podobaja mi sie te kupy - mimo ze podobno to normalne...a po beblilonie miala zaparcia.

Czyli najpewniej będzie to mleko...dziwne do tej pory mu służyło i nagle coś się dzieje. No nic dowiemy się na wizycie u pediatry :)

Gość sjsbbzzjz
DanaOna A ile miesiecy ma Twoja dzidzia? Jak mj skonczył 4 miesiące i mial problem z zaparciami podawałam mu sliwki ze sloiczka firmy hipp a wcześniej pomagały czopki glicerynowe

Gość Sie zastanawimaa
Moze zainwestuj w mleko z pro lub prebiotykami (a najlepiej w hipp ) a jak nie to podawaj do mleka probiotyki (kupisz w aptece np.lacidofil) A moze mleko mu nie odpowiada ??