Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewicaaaa

z chłopakiem do ginekologa

Polecane posty

Gość Dziewicaaaa

hej mam 18 lat, postanowiłam zacząć z moim chłopakiem współżycie dlatego chcę z chłopakiem udać się do ginekologa. Problem polega na tym, że ja nigdy u ginekologa nie byłam i strasznie się boję, chcę by mi mój Misiu towarzyszył, ale chcę wiedzieć od was czy mogę o to prosić lekarza? Chłopak się zgodził oczywiście, ale nie wiem czy lekarz się zgodzi.

Gość a na co o nma z toba
wchodzic do gabinetu dziecko drogie:O:D

Gość hdufrnfrr
Powinnien się zgodzić ;) ale wizyty sie nie bój to nic strasznego

Gość Dziewicaaaa
no choćby by mnie trzymać za rękę! Po prostu chcę by był ze mną w trakcie badania oraz wraz ze mną wypytał o antykoncepcję.

Gość możeszz
ktokowliek mi pomoże?

chyba może. "postanowiłam zacząć z moim chłopakiem współżycie dlatego chcę z chłopakiem udać się do ginekologa. " - nie czaję.

Gość Dziewicaaa
chodzi mi o to, że chcę zbadać moją błonę, czy nic złego się nie przydarzy w trakcie przebijania. oraz dowiedzieć się czegoś o antykoncepcji.

Gość kugftjy
Masz prawo przyjsc nawet z papiezem, lekarz nie moze odmowic obecnosci innej osoby, jesli ty tego chcesz. Ale trzymanie za reke podczas badania. :D Uwierz mi, ze "obytroje" bedziecie sie czuc idiotycznie. :D W gabinecie mojego lekarza nawet za bardzo nie ma miejsca na takie cudowanie. :D

Gość syntiauq
tylko wez pod uwage ze jak jestes dziewica to lekarz zbada cie przez odbyt

wszystko zależy od ginekologa, bardzo często kobiety w ciąży mają pierwsze usg przez pochwę i wtedy ginekolog nie zgadza się na obecność partnera tylko dopiero pozwala wejść po badaniu, dużo razy o tym słyszałam, na szczęście mojej ginekolog nie przeszkadzało robienie usg dopochwowego przy narzeczonym, teraz już mężu. Ale szczerze mówiąc nigdy nie słyszałam o sytuacji żeby był partner przy badaniu swojej partnerki (nie ciężarnej), jeśli będzie mieć obiekcje ginekolog to ważne żeby chociaż chłopak był przy rozmowie o antykoncepcji.

"wszystko zależy od ginekologa, bardzo często kobiety w ciąży mają pierwsze usg przez pochwę i wtedy ginekolog nie zgadza się na obecność partnera tylko dopiero pozwala wejść po badaniu, dużo razy o tym słyszałam, na szczęście mojej ginekolog nie przeszkadzało robienie usg dopochwowego przy narzeczonym, teraz już mężu." Ginekolog nie może się nie zgodzić. Wystarczy znać swoje prawa.