Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczegooooooooooooooo

Tak cholernie chcialb ym zakochac sie z wzajmnoscia :(

Polecane posty

Zawsze gdy sie otworze to przegrywam. Dlaczego kobiety takie jestescie,ze poki ma was sie w d... to latacie ale tylko jak facet sie zakocha to jestescie takie brutalne :/ Dlaczego tak jest ???????????????????/

Gość prawiki są tutej
bo jesteś prawiczkiem z kafe i proszę zamknąć pyszczek.

Gość R78
Może za szybko się otwierasz? ;)

Gość xioaolin
konkretnie?

Gość *********ZOŁZA NADZWYCZAJNA***
z tego samego powodu dla ktorego wy rozkochujecie w sobie kobiete dla jaj apotem szukacie sprzymierzencow na kafe

nie jestem prawikiem i mam sporo kolezanek ale zawsze jak sie zakocham to przegrywam . Gdy mam w d... to mam sexu ile wlezie a ja szukam stalego zwiazku :/ qrwa ile mozna singlowac :/ why tak jest ?

nigdy nie chcialem byc singlem. Ja sie przywiazuje do ludzi ale zycie plata mi figle i ciagle zmieniam,cvhodz tego nie chce :////////// Ja zawsze chialem stalego uczucia i partnerstwa

jestem taki zmeczony tymi zmianami. Moja ostatnia partnerka miala byc ta jedyna.Stawalem na glowie i skonczylo sie zle :/ co za jeb... zycie

bo za szybko sie otwierasz, zanim lasce zacznie zalezec , a jak wyczuje ze moze wykorzystac to wiekszosc nawet facetow by tak zrobiła

Gość trudny tychy
A ja jestem prawiczkiem i też mam sporo koleżanek również chcę stałego uczucia i też przegrywam.:( Może kobiety dziś nie chcą stałych związków.

Nikt nie chce sie wiazac :(

bo wy faceci za szybko odpuszczacie, kobiety trzeba zdobywac a nie miec na wyciagniecie reki

nikt nie chce sie wiazac,bo zbyt duzo ludzi,zarowno mezczyzn jak i kobiet oszukuje

ile mozna walczyc skoro 1,2,3,4,5,6,7,8,9...... jest to samo skad sily brac na to .... Rok czasu walczylem o kogos i dla tej osoby sie zmienilem totalnie.Chcialem byc idealny,stawalem na glowie i final oplakany jak tylko odpuscilem odrazu mialem kolezanki bez zobowiazan oczywiscie. Ale ja juz mam tego dosc.Nienawidze zmian,przywiazuje sie do ludzi i zakazdym razem czuje sie zle

Ostatnio moja nowo poznana dziewczyna obrazila sie ,ze nie poszedlem z nia do lozka za pierwszym razem. A ja ja odprowadzilem pod dom a na 2 randce do kina.A ta poleciala z fochem. Ja pierdole :/ swiat stanol a glowie

Kocham byla :( tyle uczuc w nia zainwestowalem. A teraz nawet nie mam odwagi zadzwonic ,chodz minelo pol roku

Gość zawsze sexi
fieodora ma racje, moze masz zły sposób na dotarcie do niej - każda jest inna. I przestań gadać że kobiety takie tylko są. Nie jestem łatwa i on odpuszcza czyli nie byłam taka wazna dla niego - mam mu podać się na tacy, bez wysiłku żadnego? Ja też chce stałego związku i nie interesuja mnie jakieś romanse.

no chyba troche stanal na gliwie ale sami sobie winni jestesmy,jak sie ktos raz kims pobawi,to moze byc pewny ze to wroci do niego

@Fieodora,to nie kwestia zbyt szybkiego odpuszczania; po prostu bardzo często gdy facet opuszcza pancerz i się odkrywa,to dostaje cios od bardziej wyrachowanej kobiety.Jeśli ktoś szuka uczucia,to będzie to ryzyko ponosić do skutku lub do swojego psychicznego końca,w nadziei (być może płonnej) że w koncu trafi na tą właściwą; ten,kto uczucia nie będzie szukać,oszczędzi sobie cierpień...

moze nie tyle kochasz byla,ale tesknisz za uczuciem milosci,miej do siebie wiecej szacunku,jesli ona nie miala tego szacunku sama do siebie

Gość Seol
zadzwon, czego sie boisz przeciez cie nie zje:O

Ale ja naprawde nie narzekam na brak kobiet.Szybki sex itd, Z tym,ze ja juz mam 30 lat i nie bawi mnie to. Szukam partnerki na stale ale gdy tylko sie zakocham obrywam. Wiem,ze powinienem sie szanowac ale nie mam sil juz. Moze to smieszne Jedni narzekaja ,ze nie maja powodzenia i siedza ze stala dziewczyna. A ja mam na odwrot ! chcialbym miec stala dziewczyne a nie zmieniac. to jest paradoks

trudno ci tutaj na szybko cos logicznego podpowiedziec,bo nie wiem jak traktujesz kobiety na ktorych ci zalezy,ale wydaje mi sie ze przyjdzie czas i kogos odpowiedniego poznasz,a zawsze tak jest jak sie na sile szuka,to sie nie znajduje

a i jeszcze jedna rada,nie nalezy sie dla nikogo na sile zmieniac,bo czlowiek jest jaki jest i albo go ktos pokocha jaki jest,albo wcale

:(

Ja tak chce Kochac !!!!! opiekowac sie kims itd. A musze udwac chama bo kobieta sie to podoba

wcale nie musisz,chyba ze chcesz,a widocznie musisz zmienic kobiety,bo te ktorymi sie otaczasz sa nie dla ciebie widocznie

wcale nie musisz chyba,ze chcesz i widocznie powinienes zmienic kobiety,bo te ktore cie otaczaja sa nie dla ciebie