Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania23123232

mój tosyczny zwiazek...

Polecane posty

Gość Ania23123232

mój facet jak chce to potrafi być dla mnie miły itd ,ale czasem czepia sie mnie o wszystko. Tak jak dzisiaj. Że np zamiast podziwiac widoki jak jedziemy ( jestesmy na wyjezdzie)to szukam czegoś w torebce, że wspomniałam na wycieczce ( RAZ) ,że boli mne głowa wiec tzn ,że już jestem marudna i nie nadaje sie na podroz, że cos mu niby zasugerowałam ( powiedzialam ,ze zgubiłam 100 zł i popatrzylam na niego wiec wg niego zarzucam mu kradzież) ... Ze nie chciałam sie kochac wieczorem i wiele innych...Dzisiaj tak mi napsuł krwi ,że naprawde mam go dosc....MIał to byc miły wyjazd ,a musialo sie skonczyć na kłotni . Jak na kazdym wyjezdzie... Jest miły kilka dni ,a potem sie zaczyna czepianie mnie o wszystko

Wydaje mi się że On taki ma już charakter i taki już będzie raz jest dobrze potem znowu źle. Powinnaś poważnie się zastanowić czy nadal chcesz z nim być.

Gość Ania23123232
to było do oczywiscie do wpisu ,ktory już skasowano

On raczej się nie zmieni to taki typ człowieka. Powinnaś się zastanowić czy chcesz z nim być.

Gość Ania23123232
Tez mysle ,że sie nie zmieni... Czasem jest ok ,a czasem nie da sie wytrzymać z nim... Wyjazd ma byc przyjemnościa ,a nie w takiej atmosferze jaka on wprowadza

Sama widzisz że ten związek nic dobrego nie przyniesie. Wspólny wyjazd powinien być dla was obojga relaksem czy odpoczynkiem po codzienności a nie kłótnią. Kochająca się para po to jedzie gdzieś za miasto czy na Weekend by się zrelaksować.

Gość natusiiaaaaa
jakbym slyszala siebie.. moj tez o wszystko sie czepia on moze byc po pracy zmeczony ja nie ...

Tobie też radziłbym rozstać się z taką osobą. Taka osoba myśli tylko o sobie i o swoim dobrze.

Gość Ania23123232
ale jego patologicznie wsystko irytuje... czepia sie porostu pierdoł

Gość fdsfds
MOj maz tez jest upierdliwy i czepia sie, ale ja tez potrafie napsuc mu krwi, wiec sie wyrownuje, hahaha