Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzastinkaa

Dziwne objawy, co to może być?

Polecane posty

Gość Dzastinkaa

witam. Od jakiegos tygodnia dosc pobolewaja mnie piersi ale nie sutki (tzn sa bardziej wrazliwe ale nie az tak zeby przeszkadzal im zwykly dotyk. bola przy ucisku). Swedzi mnie ich skora na sutkach rowniez. Bol mozna przyrownac do klojacego i rwacego. dodatkowo kloje mnie w podbrzuszu i tak jakby ciagnie i boli mnie brzuch jak na okres, tez tak okolo tygodnia. o sennosci nawet nie wspominam. zastanawiam sie czy to moze byc ciaza.. zazywam tabletki antykoncepcyjne i obecnie jestem w drugim dniu 7-dniowej przerwy. dodam ze tabletki biore regularnie codziennie ale o roznych godzinach np o 20 na drugi dzien o 24 albo o pierwszej w nocy. na poczatku 2 tyg zapomnialam tabletke (wyjatkowo) i zazylam ja po 24h ale kompletnie o tym zapomnialam bo nie schizuje sie ciaza. Pomyslalam dopiero gdy zaczely sie te dziwne objawy. jest to mozliwe zeby juz byly objawy ewentualnie? no i w ogole szansa na ciaze, bo nie wiem czy wydawac kase niepotrzebna na test a nawet jesli czy nie za wczesnie na to

Dodam ze nabrzmialy mi piersi i mam suche sutki nigdy tego nie bylo. didatkowo wczoraj wykrylam guzka w prawej piersi. czy to moze mieć wplyw?

21+2 dzien przerwy to 23 dzien. zapomniana tabletka byla 8/9 dzien dokladnie nie pamietam bo nie przejelam sie tym

dziewczyny dostalam krwawienie z odstawienia ale dalej mam te objawy i nasilily sie mdlosci..

Gość kratka1985
Toz Ty jeszcze testu nie robila? Alez glupia! Swinskim tempem po test i rob i wszystko bedziesz wiedziala :S