Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukuk

Czy macie jakieś doświadczenie z nietypowym orgazmem.

Polecane posty

Gość kukuk

Czy to jest normalne ? Podczas kupowania mięsa u rzeźnika dostałam takiego mocnego orgazmu,że aż głupio mi było,ale chyba nikt tego nie zauważył.Patrząc się na czerwone mięso robiło mi się coraz cieplej,aż dostałam ... Napiszcie czy mieliście coś podobnego lub w niespotykanych okolicznościach dostaliście orgazmu.

Gość Zocha 0000
Podczas ćwiczeń... Aż nie wiedziałam, co jest grane :D Ale to było mega!

Gość kukuk
Zocha to też wiesz jak to jest bez większego wysiłku doznać takiego gigantycznego orgazmu :) super,a może ktoś miał inne podobne przeżycia.

Gość Zocha 0000
Właśnie babeczki, odzywajcie się ;-))

Gość Zocha 0000
Widzisz, Kuki, same tradycyjne orgazmy na tym świecie :D

Gość SNSS
U mnie to był taki bardziej tradycyjny orgazm ale wyglądało to tak że ja tu sobie tak skacze i skacze po mężu i kuwa mać ten zapomniał zamknąć drzwi i akurat kiedy już prawie doszłam babka musiała wyjść z drugiego pokoju do kibla przez to dostałam takiego meeeeggggga orgazmu że nie wiedziałam co ze sobą zrobić w życiu takiego nie miałam chyba podjarało mnie to że ktoś może Nas przyłapać:)

No tak, ja swojemu zrobiłam orgazm z młotkiem. Położyłam jego fiutka na pieńku i tłukłam go młotkiem. A wieie kiedy miał przyjemność ?? Jak nie trafiłam.

Gość kukuk
No widać niektórzy nawet nie mogą sobie wyobrazić orgazmu,a co dopiero przeżyć coś takiego. Używają narzędzi,kluczy do kół itd.nie wiedząc,jak się zabrać do rzeczy.