maniaA11 0 Napisano Styczeń 4, 2013 Witam. Mam taki problem. Uprawialiśmy z chłopakiem petting w czasie moich dni płodnych, ich początku, 3 dzień po zakończonej miesiączce. On pocierał penisem moje miejsca intymne. Parę razy poczułam ból, ponieważ jestem dziewicą. Nic więcej się nie działo. Nie miał wytrysku. Po tygodniu zaczęłam mieć bóle podbrzusza, mam ogromny apetyt i często odwiedzam wc. Od tego momentu minęło 2 tygodnie. Wiem, że to stanowczo za szybko żeby coś podejrzewam, ale czy przy takiej sytuacje istnieje jakieś ryzyko? Proszę o radę! Z góry dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jasne ze tak Napisano Styczeń 4, 2013 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 4, 2013 Uprawiałam petting w dni płodne - mam założoną spiralę. Mógł cos tam wprowadzić palcami - jakie ryzyko ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 4, 2013 Mając spiralę jeszcze rozpaczasz nad pettingem.Powinien cię bzykać w dziurkę do oporu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach