Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawostka2345

Seks w męskiej czy damskiej toalecie?

Polecane posty

Gość ciekawostka2345

Pytanie do tych co to już zrobili, a nie do tych co ich to brzydzi itd. Tym pedantom podziękuję na wstępie. Jeżeli uprawiacie seks w toalecie publicznej to wybieracie damską czy męską?

Gość antoninaaaa
męską,

Gość LizzaTarda
męską oczywiście. faceci są bardziej wyluzowani i razie nakrycia tylko się uśmiechną pod nosem, a jak trafisz na jakąś bereciarę to gotowa ochrone wzywac, tudziez policje :D

Gość zośka9090
ja wczoraj byłam w męskiej :)

Gość Doświadczony przez życie
Robienie tego w damskiej traktowane jest co najmniej jak molestowanie a czasem nawet jak gwałt. Kobieta w meskiej znajduje siętam z własnej woli i nie może byćmowy o wymuszeniu seksu.

Gość orlik456
Chcę swoją połówkę do kina zabrać, pn/wt - jakoś rano, mega beznadziejny film by się w sali zabawić ... później w toalecie ... ale boje się jakieś klienta z aparatem ;/ nie wiem co za schiza ... mieliście takie jazdy ?

Gość była studentka 69
kiedy byłam na studiach często kochałam się z moim facetem na przerwach pomiędzy zajęciami właśnie w toalecie i o dziwo - damskiej ! Toaleta zadbana bo uczelnia prywatna więc nie było to jakieś obskurne miejsce Zainicjowałam to JA gdyż seks w publicznych miejscach mnie kręcił strasznie. Kochałam się też w toalecie (również zadbanej) Bilbioteki Śląskiej :D Chyba w każdej kabinie - gdy jeździłam tam z chłopakiem jak pisaliśmy mgr :) i też w damskiej

dokładnie, w męskich są obsikane sedesy, ściany i podłoga (a nieraz nawet sufit). ja tam brzydzę się sikać, a co dopiero kochać :) damska toaleta to co innego :P

Gość do bajkopisarza
Racja. We wszelkich miejscach publicznych faceci mają często ogromne problemy z trafieniem i leją wszędzie tylko nie tam gdzie powinni.

Gość toalety bez podniety
Bo damskie to są toalety, a męskie kible ...

Gość Cipka
Ja ostatnio uprawiałam dziki seks z moim chłopakiem w damskiej toalecie na weselu u jego kuzyna ;) było bosko ;)

Gość Najnowszaznowych
Ja częściej wybieram męską - bardziej podniecające gdyby nas ktoś podglądał

Gość ta zla i niedobra
a ja wlasnie wole damska... bo niby czemu koles ma robic mi dobrze na swoim terenie ;) w damskiej sa bardziej niepewni latwiejsi do sterowania ;D ha jakiego ostatnio asa poznalam... w meskiej tak zdominowac by sie chyba nie dal!

Gość gość
o i to chyba jest właśnie różnica preferencji - bo ja wolę w męskiej bo to ja lubię być ostro rżnięta, czuć się jak mała dziffka, kręci mnie jak mnie zniewala facet, mam fantazje o 2 albo 3 ostrych facetów naraz i ja sama. To chcę być zdominowana. - Mam pytanie - Czy ciebie bardziej kręci trójkąt z drugą kobietą niż z 2 facetami?

Każda sprzątaczka w kinie ci powie ze męskie toalety są czystsze. w damskich smierdzi wszystkim czasem ten zapach jest bardzo intensywnie nie przyjemny.

Gość gość
Ciekawe miejsca na sex , te zakazane , publiczne itd dają sex z adrenaliną , cos pięknego . Pólpietro szpitalnej klatki schodowej :-) . Bylo z***biscie

Gość gość
Najlepiej w toalecie dla matek z dziećmi z przewijakiem. W miarę czysto nikt nie wejdzie i można różne pozycje na przewijaku cwiczyc:-) :-) :-) :-)

W damskiej. :D Warto trochę odczekać ( wiecznie do damskiego są kolejki, mowa o pubach, bynajmniej tam gdzie ja bywam tak jest ) ale wprowadzony przez kobietę, przestajesz być intruzem i nie ma pisku a na buziach rysuje się zrozumienie o wyższej potrzebie Do tego jak przypudrują sobie noski, będą miały co komentować jak wrócą do swoich facetów przy stoliku. :) Tylko raz zdarzyła mi się taka sytuacja z wyborem toalet, ( miła nie powiem, chociaż nie zakończona odpowiednim filmikiem :P ), to temat przypomniał mi tę historię i postanowiłem trochę przynudzić :P Tylko nie rzucajcie kamieniami, wyzwiska powinny wystarczyć. :)

Gość zmechacona34
to ty nagrywasz swoje kobiety podczas seksu?

Gość gość
Ktoś chętny na erotyczne rozmowy ze śliczną, młodą kuszącą, prywatne ogłoszenie dla miłych facetów, którzy mają ochotę na sextelefon do finałku, tylko ty i ja, tu i teraz. Jestem Beata, moje focie i kontakt są na: http://sex-rozmowy.pl/beata_sex_telefon.html Mam niebanalną fantazję, podniecam głosem, dodaję ostrości pojękiwaniem, gwarantuję, że zalejesz sobie dłoń cieplutką spremą

Gość gość
Może, któraś z pań ma ochotę, na spotkanie w toalecie ? xxx18066@gmail.com

Gość gość
jak się uda coś wyrwać w takich okolicznościach, to zdobycz prowadzę do męskiej.