Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardotkaaaa

Seks z ciekawości, bez miłości .

Polecane posty

Gość Bardotkaaaa

Czy myślicie, ze to dobry pomysł przeżyć swój pierwszy raz z osobą, której się nie kocha ?jednak żywię do niej pewne uczucie.. Czy warto zabić w sobie ciekawośc tego przezycia i poczekać na kogoś kto będzie bardziej wart tego .. Strasznie chciałabym spróbowac ale boję się wyrzutów sumienia

Gość czekaj bo warto
Będziesz ten pierwszy raz pamiętać do końca życia! Jednak sama zdecydujesz.

Gość jeśli chodzi o ten
pierwszy raz to lepiej zrób to z kimś kto będzie też dazył ciebie uczuciem. Nie myśl, że sypianie z kimś jest modne i przez to staniesz się fajniejsza.

Gość a ile masz lat, autorko?
.

Gość jfnrg
Chyba trochę przesadzacie z tym pamiętaniem pierwszego razu do końca życia.. Ja w tej chwili mam 25 lat, pierwszy raz przeżyłam jak miałam 17, co prawda było to z chłopakiem, w którym byłam zakochana, ale było to tak dawno, że teraz pamiętam to tylko jak przez mgłę, żadnych szczegółów. Dużo bardziej pamiętam pierwszy pocałunek, bo był on pierwszym moim kontaktem z innym ciałem, a pierwszy raz to było po prostu coś więcej, przekroczenie pewnej granicy, ale nic nadzwyczajnego;) Dopiero każdy kolejny raz był dużo ciekawszy, bo człowiek więcej się nauczył. Nawet nie pamiętam czy mnie bolało;) Także chyba trochę przesadzacie;)

Gość Bardotkaaaa
18 mam lat, on 25..