Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmaamrr

Ciąża?

Polecane posty

Gość mmmmaamrr

Bardzo proszę o obiektywną odpowiedź: Mam cykle nieregularne :28-35 dni. Kochałam się z moim narzeczonym 6 dnia cyklu, zabezpieczaliśmy się ale już 'po' było prawdopodobieństwo że mała część plemników dostała się do mojego wnętrza. Okres spóźnia mi się już 2 tygodnie, zrobiłam 3 testy ciążowe które wyszły negatywnie, jednak w dniu kiedy powinnam mieć okres bardzo bolały mnie jajniki, mam śluz 'ciążowy', jestem osłabiona i ciągle zmęczona, do tego moje sutki są bolesne. Czy istnieje możliwość że owulacja przesunęła mi się o tyle czasu i jestem w ciąży? czy 3 testy mogą kłamać?

Gość Maggie Mae
Wydaje mi się, że mała jest szansa, żeby 3 testy kłamały, w dodatku tak bardzo przesunięta owulacja..no też podejrzana sprawa. Może sobie wmówiłaś resztę objawów, a miesiączka się spóźnia ze stresu? :) Chociaż oczywiscie jakaś tam szansa na ciąże jest...

Gość mmmmaamrr
mam nadzieję że tylko sobie wmówiłam, bo po prostu nie stać mnie w tym momencie na wychowywanie dziecka. wiem że psychika potrafi zdziałać cuda. Pocieszam się jeszcze że może ten ból jajników to opóźniona owulacja i okres w poniedziałek (bo wtedy minie 14 dni) nadejdzie. Myślisz że to możliwe?

Gość pewnie wtedy co bolały cie
jajniki to owulacje miałaś

Gość Maggie Mae
Myślę, że tak. Te testy są jednak bardzo czułe...Pewnie się bardzo stresujesz po prostu no i czekaj czy przyjdzie miesiączka. Jak ja się bałam że jestem w ciąży to też zauważałam u siebie WSZYSTKIE objawy początkowe (śluz ciążowy, bóle podbrzusza, bóle piersi, senność itd a w dodatku okres mi sie spóźnił 3 tygodnie) no i miałam 2 negatywne testy ciążowe. I nagle po 3 tygodniach przyszedł okres :D Okazało się, że to ze stresu...

Gość mmmmaamrr
dzięki wielkie ;) wiem że panikuję-a nie powinnam bo jednak wykształcenie medyczne mam w drodze, ale jednak dobrze to usłyszeć od kogoś innego gdy już moja psychika zawodzi

Gość pewnie wtedy co bolały cie
to już lepiej nie kontynuuj tego "medycznego wykształcenia" bo głupia jak but jesteś !

Gość raczej nie jesteś
.

Gość mmmmaamrr
czy ktoś jeszcze mógłby się wypowiedzieć?