Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noskowa

czy dziewczyna ze sporym nosem moze sie podobac?

Polecane posty

Gość noskowa

jak w temacie- nie pisze tu o nosie na pol twarzy ale o takim dosc szerokim- szerokie "skrzydelka" troche mniejszy od murzynskiego ale w tym ksztalcie. jak myslicie?

Gość wiemwszystko,,
NIGDY W ZYCIU BRZYDLU

Gość LO nr1
a co jest zlego w szerokim nosie? wszystko zalezy od ogolnej budowy twarzy a nie nosa, w szkolesredniej liczacej 1200 osob byly 2 dziewczyny ktore byly okrzykniete najpiekniejszymi- jedna miala naprawde spory szeroki nos, druga krzywym naprawde krzywy taki garbaty, przyznaje ze nie bez powodu byly okrzykniete pieknymi, naprawde byly ladne

ja mam dużego nochala i nigdy na brak powodzenia nie narzekałam :) tu nie chodzi o nos ale o to co z ciebie emanuje. Jeśli jesteś wiecznie niezadowolona, nie uśmiechasz się to nawet z idealnym nosem ciężko ci będzie. Grunt to pozytywne nastawienie, pewność siebie i najlepiej promienny uśmiech na twarzy :)

Gość wiemwszystko,,
OKRZYKNIETE? CO ZA IDIOTA JEBANY.

Gość LO nr1
no tak napisalem okrzykniete- wiecie o co chodzi, jak np szla ktoras z nich korytarzem to jeden kolega tracal drugiego aby mogl spojrzec, ze idzie ta ladna dziewczyna.one prawie kazdemu sie podobaly- prawie w kazdej klasie mialy wielbicieli