Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Slim Shady

Jak Udowodnić dla brata że narkotyki typu hasz szkodzą ??

Polecane posty

Gość Slim Shady
ta i najarany do ludzi będzie strzelał mam pomysł dzięki za spam mam kilka dobrych pomysłów

Gość j.lopezzzzz1
twoje tlumaczenie nic nie da, jeslichce to palic to bedzie palil i nic nie zrobisz, taka prawda smutna:(

Gość MoJe SeNnE UrOjEnIa :D
znajdź mu jakąś fajną i porządną dziewczynę ( oj naszukasz się chłopie :D:D:D ) ona szybko go obczai że jara i będzie go tak moralizować i opierdalać że chłopak odpuści ćpuństwo dla świętego spokoju :D

coś ścina

ta i najarany do ludzi będzie strzelał No tego nie przewidziałem :D jeszcze by w ciebie strzelił bo mu trujesz dupe :P

Gość rolusia
taa jakby mi facet powiedział albo lolek albo ja to bym go kopnęła w 4ry litery ,oczywiście mowa o paleniu okazjonalnym . A ja na swojej drodze spotykam tylko takich ułożonych "marihuana ? palisz ?? ile ?? raz w mc ?? ĆPASZ ?? " no to bay chłopczyku jak nie pasi ,więc siedzimy lolo i ja i czytamy sobie kafe :)

Gość Slim Shady
Pomysł z dziewczyną mi się podoba przypomniałem sobie że uwielbia boks i Mike Tysona zaproszę go na trening na hale może się mu spodoba :D

Gość kaska2112
Mam przyklad w rodzinie. Chlopak palil, zreszta pali do dzis era dopalaczy minela i tez ja zaliczyl, teraz przeszedl do konkretnirjszych narkotykow. Jak sie ma glupi leb to nic nie pomoze niestety.

Pomysł z dziewczyną mi się podoba przypomniałem sobie że uwielbia boks i Mike Tysona zaproszę go na trening na hale może się mu spodoba Tylko żeby Ci nie odgryzł ucha skoro tyson to taki jego idol :D

Gość 851205
ja znałam chłopaka z mojej klasy z lieceum też brał te badziewia i nie żyje :( a teraz miałby 23 lata tyle co ja

Gość Slim Shady
holyfielda raczej tam nie będzie xD

Gość trzydziestoletniak
10 lat juz palę i jakos nic mi nie jest. Dopalacze też mnie nie zmogły. Mocniejszych rzeczy nie tykam.

Gość Slim Shady
nom taki ten świat dzieciaki ćpają co popadnie

Gość a może tak ram pam pam
Dopalacze też mnie nie zmogły. Wciągasz topione szkło może wciagniesz moje gówno też skoro lubisz śmieciska ?

Gość trzydziestoletniak
dopalacze traktowałem jako substytut prawdziwego ziółka i w sumie cieszę się, że sklepiki pozamykali.

Gość kaska2112
Nie zmoglo cie, bo nie przeszedles na nic mocniejszego. Zreszta nikt nie bierze po to, by zaraz umierac:-D

Gość nie będę się logować
trzydziestoletniak mam podobny staż :) i nic mi nie jest ,dopalaczy nigdy nie tykałam ,alko nie pijam , kreski interesują mnie tylko te na diagramach finansowych ,dokładnie jak ktoś napisał jak kto głupi to nic nie pomoże