Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żaden amstaff tak nie szczeka

Nie podobam się mężczyznom. Czuję gniew.

Polecane posty

Gość żaden amstaff tak nie szczeka

Wiem, że to nie ich wina. Działają, jak natura chciała (jak Xenna :D). Zdrowi nie traktują niepełnosprawnych jako potencjalnych partnerów, mężczyźni nie traktują kobiet starszych od siebie jako atrakcyjnych... to jasne. Ale czuję gniew!!! Brak zachwytu ze strony mężczyzn już jest ujmą i ogromną przykrością dla kobiet, które przecież mają we krwi pragnienie podobania się! Na badoo dostaję jakieś 6-7-8. Przeciętnie. Jeden facet się zachwycał moim wyglądem choć obiektywnie nie ma czym. A reszta?! Jak to olewanie uwłacza kobiecie, serio! Stąd moje uniki. Boję się odrzucenia więc uprzedzam negatywne reakcje. Jakie jest wyjście z sytuacji?!

Wyjście z sytuacji jest takie: nie pozwolić się uprzedmiotowić. Wygląd nie stanowi Ciebie. Wygląd stanowi CZĘŚĆ Ciebie. Mężczyzna który gustuje w modelkach nie zainteresuje się Tobą, bo modelki mają zapewne "na badoo" 9-10, a nie 6-7-8 jak Ty. Od modelki wymaga się też innego rodzaju związku. Przeciętność jest w cenie! Jeśli jesteś przeciętna to wbrew pozorom jesteś w najlepszej pozycji! Bo ani nikt Cię nie odrzuci (bo nie jesteś aż tak brzydka) ani nikt się nie będzie bał podejść (bo jesteś aż tak olśniewająca). Dzięki przeciętnej urodzie trafiasz u nowo poznanego faceta do kategorii: "Może, kto wie, niewykluczone" - i dzięki temu DOPIERO BLIŻSZE POZNANIE DECYDUJE. Dziewiątki-Dziesiątki mają gorzej (wbrew pozorom) bo jak już się samczyk zainteresuje, to szybkim przeleceniem zaledwie. I to one właśnie skarżą się na to, że mężczyzna chodzi z ich Ciałami (i nie tylko chodzi) a nie z Nimi. Poniżej przeciętne babki z kolei (czyli tak powiedzmy: 4-5-6) mają znacznie gorzej bo po prostu nie tylko nie pociągają, ale wręcz ODRZUCAJĄ. A gdy mężczyznę przy pierwszym wrażeniu "odrzuci" od panienki to ona już nie ma u niego szans... oj nie.

Gość raszplo
zajebiste to było

Gość loletazpoznania
Na badoo zazdrosne pasztety minusują! I tego się trzymajmy;)

A co jeśli real potwierdza brak zainteresowania? Ja uważam, że samoocena (i to zbudowana na wielu filarach a nie tylko na wyglądzie) może wiele zmienić.

Gość nie znam się na badoo
ale jakim cudem 5 i 6 ma być PONIŻEJ przeciętnej? 5 i 6 to przeciętna dla każdej osoby potrafiącej liczyć 4-3-2-1 są poniżej przeciętnej, a 7-8-9-10 powyżej tylko 1 i 10 można z góry odrzucić bo to białe kruki, tych 9 i 2 też nie ma tak wiele, a nawet jak 9 jest to do niej podbijają tylko najlepsi wiec realnie można liczyć od 3 do 8, autorka jest wyraźnie powyżej przeciętnej ale jak każda kobieta jest niesamowicie próżna i chce srać wyżej niż ma dupę, oczekuje peanów pochwalnych zamiast zwykłych komplementów

Gość księżnicha
Każda kobieta chce być tą NAJPIĘKNIEJSZĄ, nas nie zadowalają ochłapy :P

no to wbijcie sobie, że jak facet mówi, że jesteście najpiękniejszą to na 99,99% kłamie tylko po to by wam było dobrze, bo NIE JESTEŚCIE najpiękniejsze bo możecie być ukochaną, jedyną ale facet by musiałbyć ślepy jakby serio uważał, ze przeciętna kobieta jest najpiękniejsza na świecie. to wasze rozdmuchane niepotrzebnie ego wszystko mąci

Gość księżnicha
nie znam się na badoo -bo faceci nie mają "rozdmuchanego ego" :D biedaczki- większość to cienizna w łóżku z tego, co kobiety o was mówią, ale wam się wydaje, że buhaje, prawdziwe seksualne ogiery :D

jak baba ma orgazm i nie zgłasza żadnych problemów to dlaczego mamy sądzić, ze jest inaczej? byście nie kłamały, nie udawały i umiały rozmawiać o seksie i waszych potrzebach to by takich problemów nie było. na szczęście zdarzają się takie które są otwarte :)

Gość księżnicha
Z tego samego powodu nie mówimy wam, że jesteście łożkowymi cienasami, jak wy nam nie mówicie, że nie jesteśmy idealne :P proste ❤️

Ja to łączę niestety z ogólnym zainteresowaniem. Wiem, że to błąd. Nasze zdanie o własnym wyglądzie determinuje całe życie. A to dlatego, że zdanie płci przeciwnej o naszym wyglądzie decyduje o przyszłości całej relacji lub... braku rozwinięcia się relacji! :/ Słynne odrzucenie za wygląd! Proszę: http://w28.wrzuta.pl/obraz/40EEWTHU1z1/samooc Nie wiem czy to kwestia czasów, czy zawsze tak było... A co do badoo to ludzie- mając świadomość że osoby przez nich ocenione najprawdopodobniej odwdzięczą się oceną - raczej ograniczają się do skali 6-7-8 (i wyżej dla wybitnych.

tylko facet nie oczekuje kłamstw, chce wiedzieć kiedy partnerka ma inną fantazję np. bo po to jest seks by odkrywać coraz różniejsze rzeczy, a Wy oczekujecie kłamstw, taka różnica i przy okazji, oczekiwanie umiejętności łóżkowych od facetów podczas gdy umiejętność kobiet często kończy się na rozłożeniu nóg jest zabawna:D czy też robienie loda...każda sądzi jaka to nie jest świetna w tym:D

żaden amstaff tak nie szczeka, a Ty bierzesz każdego mężczyznę czy też oczekujesz, ze będzie Ci się podobał? jakoś z IQ (mniejszym czy większym) jesteście się w stanie pogodzić i wręcz przyznajecie się, ze coś sprawia wam problem, albo nieraz uwazacie się za niewiadomo kogo a innych za idiotów, jednak z wyglądem jest niezwykle ciężko się pogodzić.a same twierdzicie jaka to ważna jest inteligencja.paradoks?:D

Gość CIADLEJD
Ciągle to samoooo

Gość hazo
zawsze tak było. najpierw wyglad, a pozniej... niewazne

Gość majk si.
a ja wam powiem, ze jesli facet jest naprawde zakochany w kobiecie, ta moze byc kadlubkiem z kurzajkami na ogromnym nosie a i tak bedzie dla niego najpiekniejsza. cale to pier.. o wygladzie czy 'targu niewolnikow', jakim sa te zalosne 'portale spolecznosciowe' nie ma wiekszego sensu. zachwyc soba, swoimi pasjami a przede wszystkim badz soba, nie seryjnie produkowana przez media kolejna 'barbie az sie zgarbi'. dla prawdziwych uczuc nie ma zadnej punktacji.

Gość funaweria
facet nie zakocha sie w babce z kurzajkami, ani tez kobieta nie zakocha sie w takim facecie, bo to obrzydlistwo po prostu.

Gość funaweria
nooo chyba ze ktos ma taki prog estetyczny, ze to go nie rusza, ale teraz przez media mlodziez wie co ma byc ladne, a co nie, wiec ciezko.

tez mam badoo i ocene tam na maxa 6, czyli srednio, 8 i wiecej maja modelki ale z reguly sa to awatary bo kobieta o takiej urodzie nie bedzie siedziec na badoo,juz takie rzeczy potrafie odroznic a poza tym zdjecia oceniaja tez kobiety i gusta sa bardzo rozne, ja mam nawet to samo zdjecie oceniane przez jednego na 1 a przez drugiego na 10, poza tym badoo zauwazylam modyfikuje oceny i nie sa zgodne z prawda i robi ludxi w konia tez na inny sposob, ale to nie ten temat

Gość funaweria
wkleicie tutaj swoje zdjecia, skoro i tak upubliczniacie swoj wizerunek i wam damy punkty.

Prawda jest taka, że można się zakochać w wyglądzie pozostawiającym wiele do życzenia. Mój taki jest. Szału nie mam, a mam wielbiciela. Po prostu gusta są przeróżne.

Gość funaweria
a ja jestem bardzo ladna i zgrabna a spotykam na swej drodze tylko ruchaczy:( a normalni faceci sie mnie boja, boja sie, ze nie sprostaja, ze bede ich zdradzac:( a ja mam zelazne zasady. boli mnie to wszystko./

Gość dziś na pomarańczowo
funaweria. spokojnie kochana, doczekasz się faceta na wyłączność. tylko żebyś nie pożałowała, jak ja. miałam taką samą sytuację jak Ty, sami ruchacze albo desperaci, bo w sumie ciężko stwierdzić, czy ja taka piękna, czy oni tak zdesperowani, że każda by przelecieli :P w końcu trafiłam na swojego - seks nie, bo się boi mnie w ogóle dotknąć, rozmowa nie, bo facet oczywiście gadać nie będzie, no i boi się, że coś powie nie tak, inicjatywy z jego strony zero, bo się boi, że odmówię cokolwiek on zaproponuje :D ogólnie ciota taka, że aż żal. lepiej mi było samej i ten stan niedługo powróci, bo ja się już nagadałam, natłumaczyłam, naprosiłam. i jedno wielkie nic. mam dość.

Gość majk si.
@funaweria a jak mozna kogos lubic lub nie za sam wyglad? czy wlasnie to czyni gadajace malpe 'lepsza' od innych zwierzat? z kurzajkami celowo przesadzilem, ich mozna pozbyc ;) zamiast nich mozna sobie wprowadzic dowolnie, blizny, brak oka, ucha czy cokolwiek moze jeszcze oszpecic wyglad zewnetrzny. w zaden sposob nie zmienia to samej osoby. o ile oczywiscie ta posiada jakakolwiek osobowosc. zostawisz partnera/partnerke gdy straci noge lub reke w wypadku? czar nagle prysnie? to czlowiek jest miara rzeczy a nie na odwrot, nawet jesli stara sie dzis o tym zapomniec. media pelne wydmuszek moga sobie twierdzic inaczej. tv powstala dla rozrywki, o tym dzis tez juz prawie nikt nie pamieta. to oczywiscie nic osobistego, przedstawiam tylko wlasny punkt widzenia. pozdrawiam :)